Makkelie scheidsrechter in Friesland

Makkelie 1920
Makkelie 1920

Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor het uitduel met sc Heerenveen. Het competitietreffen in Friesland begint zondagmiddag om 14:30 uur.

Tags

  • #HEEAJA

Socials

Makkelie wordt in het Abe Lenstra Stadion geassisteerd door Hessel Steegstra en Jan de Vries. Stan Teuben is de vierde official en Ingmar Oostrom is de VAR van dienst.

De 41-jarige arbiter was dit seizoen drie keer eerder de leidsman bij een duel van de Amsterdammers. Zo had Makkelie de leiding over de uitwedstrijd tegen FC Twente (3-1), het uitduel met PSV (5-2) en de thuiswedstrijd tegen Sparta (2-1).

Gerelateerde artikelen

Bergwijn19203

Highlights Ajax - PSV | Remise met aanknopingspunten

Het affiche tussen Ajax en PSV heeft zaterdagavond geen winnaar opgeleverd. De Amsterdammers namen de leiding na negentien mintuten via Steven Berghuis, maar de Eindhovenaren kwamen nog in de eerste helft langszij via Luuk de Jong. Het treffen in de Johan Cruijff ArenA eindigde in 1-1

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Thumb Goal Berghuis

Clip | Berghuis' finesse tegen PSV

Steven Berghuis zette het zelf op met een geweldige steekpass buitenkant voet en rondde vervolgens fraai af. Zijn doelpunt zorgde voor een orkaan van geluid in de Johan Cruijff ArenA. Geniet nogmaals van het doelpunt met deze beelden.

Tags

  • #Berghuis

Socials