In beeld | Ajax bereidt zich voor op nieuw thuisduel

Header 1920
Header 1920

De Ajax-selectie heeft zaterdagmiddag de afsluitende training afgewerkt in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen NEC. Het treffen met de Nijmegenaren begint zondag om 14:30 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJANEC

Socials

De Ajacieden van John van 't Schip namen het donderdagavond in de tussenronde van de UEFA Conference League op tegen Bodø/Glimt. De Amsterdammers kwamen in de blessuretijd van de wedstrijd terug van een 0-2-achterstand. Branco van den Boomen en Steven Berghuis bepaalden de eindstand op 2-2. De returnwedstrijd staat volgende week donderdag in Noorwegen op het programma.

Op sportcomplex de Toekomst werkte Ajax toe naar het tweede thuisduel van de week. Met een uitgebreide warming-up, enkele pass- en trapoefeningen en diverse partijvormen zette de selectie de laatste puntjes op de i voor de thuiswedstrijd tegen NEC.

Onze huisfotograaf was zaterdag aanwezig op de Toekomst en schoot een aantal prachtige platen.

Ajax Resale
Wil jij erbij zijn zondag? Via Ajax Resale kun je vaak vlak voor thuiswedstrijden nog tickets kopen, die zijn aangeboden door seizoenkaarthouders. Bekijk het aanbod op Ajax.nl/Resale.

Gerelateerde artikelen

Rewind Bodo 1920

Rewind Ajax - Bodø/Glimt

Het debuut van Ajax in de UEFA Conference League is donderdag geëindigd in een 2-2-gelijkspel. In de Johan Cruijff ArenA schoten Branco van den Boomen en Steven Berghuis de ploeg van John van 't Schip in de slotfase naast Bodø/Glimt. Donderdag is de return in Noorwegen.

Tags

  • #UECL
  • #AJABOD

Socials

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up | Terugblik op Bodø en vooruitkijken naar NEC

Na een hete Europese avond tegen Bodø/Glimt, komt NEC zondag op bezoek in de Eredivisie. In deze aflevering blikken we vooruit met onder andere trainer John van 't Schip en blikt Branco van den Boomen terug op het Europese duel: "Dit betekent dat we nog in de race zijn."

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

STILL SCHIP

Van 't Schip: 'Berghuis twijfelgeval voor zondag'

John van 't Schip blikte daags na Ajax - Bodø/Glimt terug op de heenwedstrijd in de tussenronde van de UEFA Conference League. Ook liet hij zijn licht schijnen op het thuisduel met NEC van zondag en ging hij in op de fitheid van zijn ploeg. "Steven Berghuis is een twijfelgeval en Devyne Rensch werd uit voorzorg naar de kant gehaald."

Tags

  • #VantSchip

Socials