In beeld | Ajax brengt bezoek aan Emma Kinderziekenhuis

Headeremma
Headeremma

Ajax bezocht donderdagmiddag traditiegetrouw het Emma Kinderziekenhuis. Spelers en stafleden van Ajax 1 en de Ajax Vrouwen zorgden voor ontspanning en lachende gezichten bij de kinderen in het Amsterdamse ziekenhuis.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

De Ajacieden staken de zieke kinderen een hart onder de riem en namen uitgebreid de tijd om de jonge patiƫnten te spreken, op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. De ontmoeting met hun helden zorgde voor veel blijdschap op de gezichten van de kinderen.

Het bezoek aan het Emma Kinderziekenhuis leverde prachtige beelden op van jonge Ajacieden oog in oog met hun Ajax-helden.

Gerelateerde artikelen

Urby Emanuelson Header

Emanuelson ambassadeur: 'Broedergevoel creëren'

Urby Emanuelson is het nieuwe gezicht van de Ajax Foundation. Samen met Loïs Schenkel gaat de oud-Ajacied het ambassadeurschap op zich nemen. "Ik leef wel met een drang om iets terug te geven aan de jeugd."

Tags

  • #AjaxFoundation
  • #Emanuelson

Socials

Clinic11

Ajax Foundation viert veertiende verjaardag

De Ajax Foundation bestaat veertien jaar! En omdat het nummer veertien een belangrijke rol speelt binnen Ajax is dit een goed moment om aan de hand van veertien pijlers terug te kijken op de prachtige jaren die de Ajax Foundation al achter de rug heeft.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Rensch 1920

Rensch en Noordam seizoen ambassadeurs Ajax Foundation

Devyne Rensch en Nadine Noordam vervullen tijdens het seizoen 2023/2024 de rol als ambassadeur voor de Ajax Foundation. Het tweetal wordt toegevoegd aan het ambassadeursteam en is betrokken bij diverse maatschappelijke projecten.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials