In beeld | Ajax maakt zich op voor ADO-uit

Blindheadertraining
Blindheadertraining

Ajax trainde zaterdagmiddag op sportcomplex de Toekomst. De ploeg van trainer Erik ten Hag maakte zich op voor het treffen met ADO Den Haag in de Eredivisie van zondag.

Tags

  • #ADOAJA

Socials

Na de spectaculaire ontmoeting in de KNVB Beker met FC Utrecht van twee dagen geleden, staat het vizier weer volledig op de Eredivisie.  

De training begon met een ontspannen warming-up en een aantal oefeningen met materialen, die op Nico Tagliafico duidelijk een provocerende werking hadden.

Na een stevige training lijkt Ajax er klaar voor om de draad in de competitie weer op te pakken. ADO Den Haag - Ajax begint zondagmiddag om half drie in het Cars Jeans Stadion. 

Tags

  • #ADOAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Schuurslach

Schuurs na sterk half jaar: 'Voel vertrouwen van de club'

Het is nogal een druk half jaartje geweest voor Perr Schuurs. Na een uitstekende voorbereiding kreeg hij het vertrouwen van trainer Erik ten Hag in de achterste linie van Ajax. De verdediger speelde vrijwel alles, trad voor het eerst toe tot de definitieve selectie van Oranje en behaalde samen met zijn teamgenoten één van de belangrijkste vooraf gestelde doelen. “Na de winter nog actief zijn op drie fronten.”

Tags

  • #Schuurs

Socials

Huntelaarthumb

Jarige Huntelaar | De perfecte spits volgens Klaas Jan

Klaas Jan Huntelaar viert op 12 augustus zijn 39e verjaardag. De huidige assistent technisch manager van Ajax stelde in 2020 zijn ideale spits samen aan de hand van de belangrijkste vaardigheden waarover een echte nummer negen moet beschikken. Onder andere Dennis Bergkamp, Didier Drogba en Gabriel Batistuta passeerden de revue.

Tags

  • #Huntelaar

Socials

Thumbdavyklaassen2

Tien van Toen | ADO Den Haag - Ajax

Ajax treft zondagmiddag in de Eredivisie ADO Den Haag. In het verleden speelden de Amsterdammers een aantal spectaculaire wedstrijden tegen de Hofstedelingen.

Tags

  • #ADOAJA

Socials