In beeld | Ajax bereidt zich voor op duel met Anderlecht

Bergwijn 1920
Bergwijn 1920

Ajax trainde donderdagmiddag op de Toekomst onder heerlijke omstandigheden. Vrijdag volgt er nog één oefensessie op Amsterdamse bodem. Een dag later speelt Ajax op het jaarlijkse gala bij RSC Anderlecht en maandag vertrekken de spelers van trainer Maurice Steijn naar het trainingskamp in Duitsland.

Tags

  • #PreSeason
  • #Ajax1

Socials

Kian Fitz-Jim, die de oefenduels nog aan zich voorbij moest laten gaan vanwege een enkelblessure, en zijn teamgenoten konden deze donderdag flink aan de bak. Er werd onder andere hard gewerkt aan de startsnelheid. Met elektronische tijdwaarneming trainden de Ajacieden hun sprints. Daarna gingen de accenten op het positiespel. Na afloop van het oefenduel met Shakhtar (3-0-winst) had de trainer aangegeven dat de organisatie verbeterd kon worden. Of daar al progressie in zit, kunnen de spelers zaterdag aan de trainersstaf laten zien als ze Anderlecht treffen.

Steven Bergwijn liet zien in aardige vorm te verkeren. Hij maakte op de training de winnende 5-4. Later op de dag werd bekend dat doelman Remko Pasveer tijdens de training twee middenhandsbeentjes in zijn linkerhand heeft gebroken.

De wedstrijd Anderlecht - Ajax is zaterdag vanaf 13:30 uur live te zien op Ziggo Sport.

Gerelateerde artikelen

Blessure Pasveer 1920

Pasveer minimaal twee maanden niet inzetbaar

Ajax moet Remko Pasveer minimaal twee maanden missen. De doelman raakte donderdagochtend tijdens de training geblesseerd aan zijn linkerhand. Hij brak daarin twee middenhandsbeentjes.

Tags

  • #Pasveer

Socials

1Goal Kudus 2

Dit was Ajax - Shakhtar Donetsk

De oefenwedstrijd Ajax – Shakhtar Donetsk eindigde in een 3-0-overwinning voor de ploeg van Maurice Steijn. Mohammed Kudus (2) en Steven Bergwijn waren trefzeker op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #PreSeason
  • #AJASHA

Socials