Pasveer minimaal twee maanden niet inzetbaar

Blessure Pasveer 1920
Blessure Pasveer 1920

Ajax moet Remko Pasveer minimaal twee maanden missen. De doelman raakte donderdagochtend tijdens de training geblesseerd aan zijn linkerhand. Hij brak daarin twee middenhandsbeentjes.

Tags

  • #Pasveer

Socials

Afgelopen seizoen verdedigde Pasveer, die sinds 2021 onder contract staat bij Ajax, in vijftien competitieduels en zes UEFA Champions League-wedstrijden het doel van Ajax. 

In totaal keepte hij tot nu toe vijftig wedstrijden voor de Amsterdamse hoofdmacht.

Gerelateerde artikelen

Guesswhogorter

Guess Who | Pasveer tegen Gorter: 'Heeft ie op school gezeten dan?'

In Guess Who wordt het klassieke 'Wie is het' omgetoverd naar de Ajax-versie. De Ajacieden spelen tegen elkaar en krijgen zes aanwijzingen om een ploeggenoot te raden. In de tweede aflevering gaan keepers Remko Pasveer en Jay Gorter de strijd met elkaar aan.

Tags

  • #GuessWho

Socials

Pasveer Video 1280

Top 5 Reddingen | Remko Pasveer

'You shall not Pasveer'. Op 8 november 2022 viert onze goalie, Remko Pasveer, zijn 39e verjaardag. De sluitpost verdedigde tot dusver in 46 officiële duels het Ajax-doel en veroverde één landstitel met de Amsterdammers. Ter ere van zijn verjaardag hebben we vijf mooie reddingen van de ervaren Ajacied op een rijtje gezet.

Tags

  • #Pasveer

Socials

Pasveer

Pasveer verlengt met een jaar: 'Denk dat ik wel belangrijk kan zijn voor Ajax'

Remko Pasveer blijft minimaal nog voor een jaar verbonden aan Ajax. De goalie zette een handtekening onder een contract tot medio 2024. "Ik heb nog steeds plezier in het spelletje en met name hier bij Ajax. Dat is de hoofdreden dat ik mijn contract heb verlengd. Ik wil dit zo lang mogelijk blijven doen."

Tags

  • #Pasveer

Socials