In beeld | Ajax richt blik op FC Utrecht

Header1920nw
Header1920nw

Voor Ajax is het vizier gericht op zondag. Dan komt FC Utrecht op bezoek in de Johan Cruijff ArenA. In aanloop naar dat duel trainen de Ajacieden deze week viermaal, waaronder woensdagochtend.

Tags

  • #AJAUTR

Socials

Voor de selectie van John van ’t Schip is het belangrijk om het goede gevoel snel te hervinden. Ajax won al vier duels op rij niet in de Eredivisie. Wel werd ten koste van Bodø/Glimt de laatste zestien van de UEFA Conference League bereikt.

Een overwinning op FC Utrecht zou lekker zijn, omdat de Utrechters in dat geval op zeven punten worden gezet. Een eerste aanzet tot een succesvolle thuiswedstrijd werd woensdag op het trainingsveld gegeven. Voor Josip Šutalo was het een speciale dag. De Kroaat vierde zijn 24e verjaardag.

Bekijk hieronder een serie van de gehele training: 

Gerelateerde artikelen

Amourricho Telstar 1920

Amourricho: 'Opbouwen en stappen maken'

Met Amourricho weer binnen de lijnen na een nieuwe blessure ging Jong Ajax maandagavond met 0-3-onderuit tegen Telstar. De aanvaller en zijn trainer Dave Vos keken na afloop terug op het duel. "Fijn dat hij weer op het veld staat."

Tags

  • #Amourricho
  • #Vos

Socials

Arek Milik 1920

Top 10 goals | Milik 30 jaar

De Poolse spits Arkadiusz Milik maakte indruk met zijn sterke linkerbeen en krachtige uithaal. De oud-aanvaller van de Amsterdammers speelde twee seizoenen in het wit-rood-wit. Ter ere van zijn dertigste verjaardag zetten wij tien heerlijke treffers op een rij.

Tags

  • #Top10Goals

Socials