In beeld | Ajax richt focus op Vitesse-uit

Header 1280
Header 1280

Ajax heeft zaterdag de laatste voorbereidingen getroffen richting het uitduel met Vitesse. De ploeg van John Heitinga gaat zondagmiddag op bezoek bij de Arnhemmers, de wedstrijd in het GelreDome begint om 14:30 uur.

Tags

  • #VITAJA

Socials

De knop moet snel om bij de Ajax-selectie. De Ajacieden werden donderdagavond na een 3-1-nederlaag uitgeschakeld door FC Union Berlin in de UEFA Europa League. Dit betekende de eerste verliespartij voor Ajax onder Heitinga. De wedstrijden volgen zich in rap tempo op, Vitesse-uit is zondag alweer de volgende horde voor de Amsterdammers.

Op de Toekomst werd een afsluitende en pittige training afgewerkt. De warming-up bestond uit verschillende sprongoefeningen en loopvormen. Vervolgens ging de groep verder met diverse partijspellen, waarbij de Ajacieden in twee teams alleen konden scoren uit een voorzet. De winnaar van deze partijvorm was team geel. Hiermee zette de selectie de laatste puntjes op de i voor het duel in Arnhem.

Onze huisfotograaf was aanwezig bij de afsluitende training en schoot enkele fraaie platen.

Gerelateerde artikelen

Heitinga Interview 1280

Heitinga spreekt over frustrerende avond: 'Deze doet wel pijn'

De uitschakeling in de UEFA Europa League doet John Heitinga pijn, geeft hij toe. De trainer van Ajax spreekt dan ook over een frustrerende avond tegen FC Union Berlin: 3-1. "We hebben FC Union Berlin met de eerste twee goals in hun kracht gebracht."

Tags

  • #UEL
  • #FCUAJA
  • #Heitinga

Socials

Berghuis1280

Samenvatting FC Union Berlin - Ajax

Ajax heeft het tweeluik met FC Union Berlin niet in zijn voordeel kunnen beslechten. Na de doelpuntloze remise in Amsterdam werd donderdag met 3-1 verloren op Duitse bodem. Daardoor moet voor de Ajacieden het vizier op de Eredivisie en de KNVB Beker.

Tags

  • #UEL
  • #FCUAJA

Socials