In beeld | Ajax richt vizier op PEC Zwolle

Tadicuitleg2904
Tadicuitleg2904

De Ajax-selectie heeft vrijdagmiddag getraind op sportcomplex de Toekomst in aanloop naar het thuisduel met PEC Zwolle. De koploper van de Eredivisie komt zaterdag om 18:45 uur in actie in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAPEC

Socials

Met nog vier wedstrijden te gaan in de competitie staat Ajax op polepositie voor de landstitel. De ploeg van Erik ten Hag verdedigt een voorsprong van vier punten op concurrent PSV.

De coach prepareerde zijn ploeg vrijdagmiddag optimaal voor het treffen met de nummer zestien van de Eredivisie. Eerder dit seizoen won Ajax met 0-2 in het MAC3Park stadion.

De groep startte met een warming-up. Daarna werden er rondootjes gedaan op de training. De rondo's zorgden voor vrolijke gezichten bij de Ajax-spelers. Daarna ging de training verder met verschillende positiespellen en werd er tactisch getraind. De oefensessie eindigde met partijspellen.

Onze fotograaf was erbij. 

Tags

  • #AJAPEC

Socials

Gerelateerde artikelen

Perrryan1280

Aanvangstijd AZ - Ajax gewijzigd

Het Eredivisie-duel AZ - Ajax van 8 mei is vervroegd. De aftrap van de wedstrijd in Alkmaar in de 32e speelronde van de competitie is van 16:45 uur naar 14:30 uur gegaan.

Tags

  • #AZAJA

Socials

Rijkaard1280

14K Run | 'Cruijff heeft een prachtig erfgoed achtergelaten'

Ruim drieduizend deelnemers kwamen zondag, daags voor de 75e geboortedag van Johan Cruijff, in actie tijdens de Cruyff Legacy 14K. De Johan Cruyff Foundation en de Ajax Foundation werkten bij het loopevenement hecht samen om geld op te halen om zo de ontwikkeling van kinderen door sport en spel te stimuleren. Onder meer Sjaak Swart en Frank Rijkaard waren erbij.

Tags

  • #JohanCruijff

Socials

Haller01 1420

Highlights PEC Zwolle - Ajax | Haller loodst Ajax voorbij PEC

Voor het eerst uitkomend in het nieuwe derde tenue versloeg Ajax zaterdagavond PEC Zwolle met 0-2. Spits Sébastien Haller tekende voor beide goals. Daarnaast maakte de kersverse aankoop Mohamed Daramy zijn officiële debuut voor de Amsterdammers.

Tags

  • #PECAJA

Socials