In beeld | Ajax - RKC

Renschaandebal1920
Renschaandebal1920

Ajax heeft in eigen huis met ruime cijfers gewonnen van RKC. In de Johan Cruijff ArenA werd het 4-1. Voor Ajax scoorden Brian Brobbey (2), Kristian Hlynsson en Steven Berghuis. Het duel in Amsterdam begon met een minuut lang applaus voor Bennie Muller. Bekijk hier de foto's van onze eerste thuiswedstrijd van 2024.

Tags

  • #AJARKC

Socials

Gerelateerde artikelen

Schip1920 3

Van 't Schip: 'Moeten de druk erop houden'

Ajax heeft zondag de eerste thuiswedstrijd van 2024 omgezet in een 4-1-zege. Brian Brobbey (2), Kristian Hlynsson en Steven Berghuis waren trefzeker in de Johan Cruijff ArenA. Lees hier alles terug over Ajax - RKC.

Tags

  • #AJARKC

Socials

Header 1920 Hato

In beeld | Klaar voor eerste thuisduel van 2024

Ajax heeft zaterdag de laatste voorbereidingen getroffen op het veld richting het thuisduel met RKC. Zondag vanaf 16:45 uur spelen de Amsterdammers de eerste competitiewedstrijd in de Johan Cruijff ArenA van 2024.

Tags

  • #AJARKC

Socials

Nieuweschermen1920

Niet achter, maar over de schermen: de Johan Cruijff ArenA heeft er twee eyecatchers bij

Wie zondag bij Ajax - RKC de tribune op loopt van de Johan Cruijff ArenA zal het direct opvallen: het stadion is twee prachtige schermen rijker. In de winterstop zijn de oude vervangen voor gloednieuwe modellen. "De oude schermen waren zo'n dertien jaar oud. In de tussentijd is er een enorme technologische ontwikkeling geweest. De schermen zijn bijna twee keer zo groot."

Tags

  • #JohanCruijffArenA

Socials