In beeld | Klaar voor eerste thuisduel van 2024

Header 1920 Hato
Header 1920 Hato

Ajax heeft zaterdag de laatste voorbereidingen getroffen op het veld richting het thuisduel met RKC. Zondag vanaf 16:45 uur spelen de Amsterdammers de eerste competitiewedstrijd in de Johan Cruijff ArenA van 2024.

Tags

  • #AJARKC

Socials

Onder koude omstandigheden meldden de Ajacieden zich zaterdag op sportcomplex de Toekomst voor de afsluitende training. Mutsen, handschoenen, lange broeken en panty's waren noodzakelijk voor de Ajacieden om zich te weren tegen de kou. Met de nieuwe aanwinst Jordan Henderson nog niet op het trainingsveld werden de puntjes op de i gezet richting zondag tegen RKC.

De oefensessie begon met een uitgebreide warming-up. Nadat de spelers waren opgewarmd kwamen de ballen erbij en ging het tempo omhoog. De Ajacieden kregen een positiespel en diverse partijvormen voorgeschoteld. De temperatuur in de buitenlucht bleef rondom het vriespunt, maar op het veld was de intensiteit hoger. Met een afwerkoefening op de keepers werd de oefensessie afgesloten.

Wil jij zondag naar Ajax - RKC om 16:45 uur? Koop hier de laatste kaarten via Ajax Resale.

Gerelateerde artikelen

Nieuweschermen1920

Niet achter, maar over de schermen: de Johan Cruijff ArenA heeft er twee eyecatchers bij

Wie zondag bij Ajax - RKC de tribune op loopt van de Johan Cruijff ArenA zal het direct opvallen: het stadion is twee prachtige schermen rijker. In de winterstop zijn de oude vervangen voor gloednieuwe modellen. "De oude schermen waren zo'n dertien jaar oud. In de tussentijd is er een enorme technologische ontwikkeling geweest. De schermen zijn bijna twee keer zo groot."

Tags

  • #JohanCruijffArenA

Socials

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up | Met heel veel Jordan Henderson en Ajax - RKC

In deze aflevering bereiden we je voor op de thuiswedstrijd tegen RKC en hoor je ook alles over de nieuwe Ajax-aanwinst: Jordan Henderson. De transfervrije Engelsman speelde het afgelopen half jaar bij Al-Ettifaq uit Saudi-Arabië en arriveerde donderdag in Amsterdam.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Hendersontraining1920

Henderson leert Ajax beter kennen: 'Eat, breathe and sleep Ajax'

Waar de donderdag in het teken stond van de presentatie van Jordan Henderson, kreeg de kersvers Ajacied vrijdag zelf rustig de mogelijkheid de club van dichterbij te bekijken. Zo begroette hij onder andere Ajax-aanvoerder Steven Bergwijn en nam hij een kijkje bij de training. Dit was de tweede dag van de Engelsman bij Ajax in tien toffe minuten.

Tags

  • #Henderson

Socials