In beeld | Ajax Vrouwen - Feyenoord

Spitse1920
Spitse1920

De Ajax Vrouwen hebben zaterdagmiddag op fraaie wijze gewonnen van Feyenoord in de Johan Cruijff ArenA: 4-0. Voor de zo'n vijftienduizend toeschouwers werd het een prachtige middag. Onze fotograaf zat langs de lijn en schoot prachtige platen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De sfeer zat er voor de wedstrijd al lekker in. Zangeres Zoƫ Tauran vermaakte het publiek met haar stem vanaf de Amsterdamse middenstip. Daarna kon het spektakel op het veld beginnen. Voor rust hadden de Ajax Vrouwen al de volledige controle over de wedstrijd, maar bleef de stand steken op 1-0. Na rust liep het elftal van Suzanne Bakker uit naar een verdiende 4-0-overwinning.

Gerelateerde artikelen

Leuchterjuicht1920

Liveblog | Dominante Klassieker-zege voor Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen beleefden zaterdag een eenvoudige middag in de Johan Cruijff ArenA. De ploeg van Suzanne Bakker was in Amsterdam met 4-0 te sterk voor Feyenoord. Lees hier alles terug over het competitietreffen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

GOTM1920 Spitse

Trotse Spitse wint Goal of the Month: 'Ik raakte 'm perfect'

Sherida Spitse heeft de eerste Lasse Schöne Trophy van 2024 gewonnen. Haar goal tegen Excelsior werd door de fans verkozen tot de mooiste. Ze liet onder anderen Steven Berghuis en Brian Brobbey achter zich. De prijs komt op een bijzonder moment in haar carrière; de aanvoerder speelt zaterdag haar honderdste wedstrijd in het shirt van de Ajax Vrouwen als ze het in de Johan Cruijff ArenA opnemen tegen Feyenoord.

Tags

  • #GOTM

Socials

Ajax Vrouwen Chelsea 1920

Informatie kaartverkoop Ajax Vrouwen - Chelsea

De Ajax Vrouwen spelen in de kwartfinale van de UEFA Women's Champions League tegen Chelsea. Op 19 maart wordt het thuisduel in de Johan Cruijff ArenA om 18:45 uur afgewerkt, de return in Londen is op 27 maart om 21:00 uur. De kaartverkoop voor de wedstrijd in Amsterdam begint woensdag.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials