Liveblog

Aan het verbinden . . .

Speeltijd:
0
0
0
:
0
0

Ajax Vrouwen
4
0
④ - ⓪
Feyenoord

  • De Ajax Vrouwen hebben een overtuigende Klassieker-zege geboekt: 4-0
  • Lily Yohannes, Romée Leuchter, Tiny Hoekstra en Chasity Grant waren trefzeker in de Johan Cruijff ArenA
  • De Ajacieden van Suzanne Bakker komen woensdag weer in actie: sc Heerenveen is de tegenstander in de Azerion Vrouwen Eredivisie

Liveblog

20:00

Fijne avond, Ajacieden

We sluiten het liveblog van vandaag af met de treffer en bijbehorende celebration van Lily Yohannes. De zestienjarige middenvelder werd zaterdagmiddag na een uitstekend optreden in de Johan Cruijff ArenA verkozen tot Player of the Match. 

Morgen zijn we weer terug met een nieuw liveblog. Dan neemt Ajax 1 het vanaf 14:30 uur in Friesland op tegen sc Heerenveen.


16:22

🤳🤳

De selectie van de Ajax Vrouwen nam na afloop van de Klassieker nog even de tijd om op de foto te gaan met de fans.


16:15


16:01

🫶

De Ajax Vrouwen wonnen vandaag voor zo'n vijftienduizend toeschouwers. Bedankt voor de support allemaal!


90+3

[15:51]

FT // 4-0

De Ajax Vrouwen hebben een overtuigende zege geboekt op Feyenoord. De Klassieker in de Johan Cruijff ArenA eindigt in 4-0. Lily Yohannes, Romée Leuchter, Tiny Hoekstra en Chasity Grant waren verantwoordelijk voor de Amsterdamse treffers.


90

[15:48]

3️⃣ minuten extra tijd

Weerdenflank900

De Klassieker wordt verlengd met drie minuten.


81

[15:38]

Laatste wissels 🔃

De Ajax Vrouwen zijn uitgewisseld. Isabelle Hoekstra en Daliyah de Klonia zijn binnen de lijnen gekomen voor Chasity Grant en Kay-Lee de Sanders.


80

[15:37]

Nog tien minuten op de klok

Jansen900

De Ajax Vrouwen domineren nog altijd in de Johan Cruijff ArenA. Een nieuwe treffer blijft echter al even uit. We hebben nog tien minuten reguliere speeltijd te gaan.


73

[15:31]

Yohannes naar de kant

Lily Yohannes wordt ook naar de kant gehaald door Suzanne Bakker. De zestienjarige middenvelder was vanmiddag goed voor een doelpunt en een assist. Jonna van de Velde komt binnen de lijnen.


64

[15:21]

Dubbele wissel 🔃

Suzanne Bakker voert een dubbele wissel door. Doelpuntenmakers Tiny Hoekstra en Romée Leuchter worden vervangen door Bente Jansen en Danique Tolhoek.


63

[15:20]

4-0 via Chasity Grant

Goalgifjes Thuis2324 Grant

De Ajax Vrouwen komen na ruim een uur spelen op 4-0 via Chasity Grant. Feyenoord-keeper Jacintha Weimar kan de inzet van Romée Leuchter nog keren, maar wordt daarna alsnog verslagen.


58

[15:15]

De treffers van Leuchter en Hoekstra in beeld 📸


52

[15:10]

Ajax Vrouwen op rozen tegen Feyenoord

Goalgifjes Thuis2324 Hoekstra

De Ajax Vrouwen vergroten de marge tot drie doelpunten. Tiny Hoekstra schiet de bal beheerst tegen de touwen na een prachtige steekpass van Lily Yohannes.


48

[15:05]

Leuchter verdubbelt voorsprong

Goalgifjes Thuis2324 Leuchter

Romée Leuchter schiet vanaf elf meter feilloos raak en verdubbelt de voorsprong voor de Ajax Vrouwen: 2-0.


47

[15:04]

Strafschop Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen krijgen kort na rust een strafschop. Een voorzet van Ashleigh Weerden komt op de arm van een verdediger van Feyenoord, waarna de scheidsrechter de bal op de stip legt.


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

Uwclloting1920 2

Ajax Vrouwen treffen Chelsea in Champions League

De Ajax Vrouwen spelen in maart tegen Chelsea in de kwartfinale van de UEFA Women's Champions League. Het thuisduel vindt plaats op 19 maart om 18:45 uur en de uitwedstrijd op 27 maart om 21:00 uur. Informatie over de kaartverkoop volgt via de officiële kanalen.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #UWCL

Socials

Ajax Vrouwen Chelsea 1920

Informatie kaartverkoop Ajax Vrouwen - Chelsea

De Ajax Vrouwen spelen in de kwartfinale van de UEFA Women's Champions League tegen Chelsea. Op 19 maart wordt het thuisduel in de Johan Cruijff ArenA om 18:45 uur afgewerkt, de return in Londen is op 27 maart om 21:00 uur. De kaartverkoop voor de wedstrijd in Amsterdam begint woensdag.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Header1920 (2)

Ajax sluit bouwcontracten af voor De Nieuwe Toekomst

AFC Ajax heeft overeenstemming bereikt met Kondor Wessels Amsterdam en Van Geemen GWW uit Purmer. De twee bouwondernemingen zullen Ajax gaan helpen met de realisatie van een deel van het nieuwe Sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #DeNieuweToekomst

Socials