In beeld | Ajax Vrouwen genieten in Valencia

Header Dag 3 Valencia
Header Dag 3 Valencia

Nieuwe dag, zelfde zon. Het is goed toeven voor de Ajax Vrouwen in Valencia. Op dag drie van het trainingskamp stond er een ochtendtraining op het programma en waren er veel lachende gezichten te zien.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De dag begon met een lekker ontbijt, waarna vervolgens te voet het trainingscomplex werd bereikt. Met de palmbomen, de stralende zon én het strakke veld waren de omstandigheden opnieuw perfect voor een goede oefensessie van de ploeg van Suzanne Bakker.

Nadat de groep compleet was startte de training met een uitgebreide warming-up waarbij ook hekjes en grote ballen aan te pas kwamen. Hierbij lag de focus op de rompstabiliteit van de Ajax Vrouwen. Vervolgens stonden er veel tactische vormen op het programma.

Na de training liet Ashleigh Weerden zien een aardig woordje Spaans te spreken.

Dag drie werd vervolgd met een inspirerende sessie vol medisch advies. Hierna hadden de Ajax Vrouwen vrij en lagen de meeste dames een paar uurtjes in de zon, naast het zwembad. Regina van Eijk, die herstellende is van een blessure, werkte zich na de training nog eens extra in het zweet met een intensieve bokstraining.

 

Gerelateerde artikelen

Valencia Header

In beeld | Ajax Vrouwen werken eerste training af in Valencia

Trainen tussen palmbomen. De Ajax Vrouwen beleggen van donderdag tot en met dinsdag een trainingskamp in Valencia. De ploeg van coach Suzanne Bakker zette donderdagmiddag voet op Spaanse bodem, vrijdagochtend werd de eerste training afgewerkt onder perfecte omstandigheden.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials