In beeld | Ajax Vrouwen klaar voor duel met Bayern München

Header 1920
Header 1920

De Ajax Vrouwen hebben dinsdagmiddag hun laatste training afgewerkt in aanloop naar de UEFA Women's Champions League-groepswedstrijd tegen Bayern München. Het Europese treffen begint woensdag om 18:45 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

De Ajax Vrouwen zijn bezig aan een druk programma voor de kerstdagen. Na de uitwedstrijd tegen Bayern München (1-1) en het thuisduel met ADO Den Haag (3-0) van vorige week staat er woensdag alweer een nieuwe wedstrijd voor de deur: Bayern München-thuis.

De ploeg van trainer Suzanne Bakker zette dinsdag de laatste puntjes op de i in de voorbereiding op het Europese groepsduel met de Duitsers. Op een regenachtig sportcomplex de Toekomst werkten de Ajax Vrouwen zich in het zweet. Aan de hand van verschillende tactische oefenvormen werden de Ajacieden klaargestoomd voor de belangrijke ontmoeting met Bayern München.

De Amsterdammers staan met vier punten uit drie groepswedstrijden op plek drie in poule C. Afgelopen week speelde de ploeg van Bakker met 1-1 gelijk op bezoek bij Bayern München. Chasity Grant nam de Ajax-treffer voor haar rekening in Duitsland.

Wil jij de wedstrijd tegen Bayern München live bijwonen in de Johan Cruijff ArenA? Bestel hier jouw tickets voor het Europese treffen!

Gerelateerde artikelen