In beeld | Ajax Vrouwen werken toe naar belangrijk duel met Eintracht Frankfurt

Header 1280 (1)
Header 1280 (1)

De Ajax Vrouwen hebben zaterdag in Denemarken de afsluitende training afgewerkt in aanloop naar de belangrijke wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt. Bij een overwinning plaatsen de Ajacieden zich voor de tweede voorronde van de UEFA Women's Champions League.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Donderdag werd in Denemarken de eerste horde genomen op weg naar een ticket van het hoofdtoernooi van de Women's Champions League. Na een 0-1-achterstand wonnen de Ajax Vrouwen met 3-1 van het Zweedse Kristianstads.

Zondag wacht om 13:00 uur Eintracht Frankfurt. Bij een overwinning wordt de eerste voorronde overleefd en plaatsen de Ajax Vrouwen zich voor de tweede voorronde. De Duitsers wonnen donderdag met 0-2 van Fortuna Hjørring.

In aanloop naar het duel met Eintracht Frankfurt trainden de dames zaterdag voor het laatst. Met enkele tactische vormen en felle partijtjes op het einde van de training werd er hard getraind in Denemarken.

De wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt is live te volgen op Ajax.nl of in de Ajax App.

Gerelateerde artikelen

REACTIES VROUWEN

Ajax Vrouwen tevreden na comeback: 'Tijd voor een klein feestje'

De Ajax Vrouwen hebben donderdagmiddag in de voorronde van de UEFA Women's Champions League met 3-1 gewonnen van Kristianstads DFF. Chastiy Grant was één van de uitblinkers aan Amsterdamse zijde. Na afloop van de wedstrijd blikten de aanvaller en trainer Suzanne Bakker terug op de gewonnen wedstrijd.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Thumb Bakker Grant 1280

Dit was Ajax Vrouwen - Eintracht Frankfurt

Volg de Ajax Vrouwen in hun jacht op een UEFA Women's Champions League-ticket. Ajax heeft zondagmiddag in de absolute slotfase Eintracht Frankfurt verslagen. Het duel met de Duitsers is terug te kijken via Ajax.nl, Ajax App en YouTube.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials