In beeld | Ajax Vrouwen werken toe naar return tegen FC Zürich

Header Goed 1920
Header Goed 1920

De Ajax Vrouwen hebben maandag een training afgewerkt in aanloop naar de return in de UEFA Women's Champions League tegen FC Zürich. De wedstrijd in de laatste voorronde begint woensdag om 19:00 uur op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Op datzelfde sportcomplex werkte de selectie maandag een felle training af met het oog op de return van het tweeluik met de Zwitsers. Het eerste duel in Zwitserland eindigde in een 6-0-overwinning voor de Ajacieden. Daarmee heeft de ploeg van Suzanne Bakker een goede uitgangspositie voor een ticket voor het hoofdtoernooi van de Women's Champions League.

Het duel met FC Zürich wordt woensdagavond live uitgezonden op Ajax.nl, in de Ajax App, op YouTube en op het TikTok-kanaal van de Ajax Vrouwen.

Gerelateerde artikelen

Spitse Zurich Live 1920

Ajax Vrouwen tegen FC Zürich woensdag live te volgen

De return van de Ajax Vrouwen in de laatste voorronde van de UEFA Women's Champions League tegen FC Zürich wordt woensdag live uitgezonden. Het duel begint om 19:00 uur en is te volgen op Ajax.nl, in de Ajax App, via YouTube en op het TikTok-kanaal van de Ajax Vrouwen. De uitzending begint al om 18:51 uur met een voorbeschouwing. Onder meer trainer Suzanne Bakker blikt dan vooruit op het returnduel.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Leuchterkans1920

Highlights FC Zürich - Ajax Vrouwen

Zes goals, een hattrick van Romée Leuchter, het Europese debuut van Deliyah de Klonia en de eerste treffer van Danique Tolhoek; het duel tussen FC Zürich en de Ajax Vrouwen kende meerdere verhalen. De ploeg Suzanne Bakker won in de voorronde van de UEFA Women's Champions League met overtuigende cijfers van de Zwitserse opponent.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Still Bakker 1920

Ajax Vrouwen zetten grote stap: 'Echt een teamprestatie'

Met de 0-6-overwinning op FC Zürich zijn de Ajax Vrouwen dicht bij een ticket voor het hoofdtoernooi van de UEFA Women's Champions League. Na afloop stonden Suzanne Bakker, Romée Leuchter, Danique Tolhoek en Quinty Sabajo met mooie woorden voor de camera. "We hebben het zelf afgedwongen en een mooie wedstrijd laten zien."

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials