In beeld | Ajax Vrouwen werken toe naar uitduel met Bayern München

Training1920 2
Training1920 2

De Ajax Vrouwen hebben dinsdag een training afgewerkt in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Bayern München. Het derde groepsduel in de UEFA Women's Champions League begint donderdag om 18:45 uur in Beieren.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

De ploeg van Suzanne Bakker kende een wervelende start in de Women's Champions League. In de eerste groepswedstrijd versloegen de Ajax Vrouwen het sterrenensemble van Paris Saint-Germain in eigen huis met 2-0. De Ajacieden konden het knappe resultaat helaas geen vervolg geven in Italië. Het tweede groepsduel met AS Roma ging met 3-0 verloren.

De Ajax Vrouwen legden dinsdagochtend op sportcomplex de Toekomst een intensieve trainingssessie af in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Bayern München. De Amsterdammers werkten zich in het zweet op een drassige grasmat. Met verschillende oefenvormen werden de laatste accenten gelegd, waardoor de Ajacieden woensdag met een goed gevoel af kunnen reizen naar Beieren.

Bekijk onderstaand de training door de lens van onze huisfotograaf.

Gerelateerde artikelen

ISABELLE EN REGINA

Footy & The Brains met Hoekstra en Van Eijk: 'Zoveel mogelijk roepen'

In de rubriek Footy & The Brains testen we de algemene kennis van de spelers van de Ajax Vrouwen. Wat weten Isabelle Hoekstra en Regina van Eijk bijvoorbeeld van adidas, Stephanie van der Gragt of New York? We zoeken steeds vier woorden die met het onderwerp hebben te maken. Hoe brengen de dames het ervan af?

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Header1920

Samenvatting AS Roma – Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen zijn er niet in geslaagd de thuiszege op Paris Saint-Germain een goed vervolg te geven. Het tweede groepsduel in de UEFA Women’s Champions League werd in Italië verloren van AS Roma. De thuisploeg zegevierde met 3-0.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Weerdenleguilly1920

Highlights Ajax Vrouwen – Paris Saint-Germain | Historische avond

De Ajax Vrouwen hebben woensdagavond uitstekende zaken gedaan in de UEFA Women’s Champions League. De ploeg van Suzanne Bakker won de eerste groepswedstrijd in de Johan Cruijff ArenA met 2-0 van Paris Saint-Germain. Tiny Hoekstra en Sherida Spitse waren verantwoordelijk voor de Amsterdamse treffers.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials