In beeld | Ajax Vrouwen werken toe naar uniek bekerduel

Training1920
Training1920

De Ajax Vrouwen spelen donderdagavond vanaf 19:30 uur een uniek bekerduel met het Ajax Vrouwen Talententeam. In aanloop naar deze wedstrijd werkten beide ploegen maandag een training af op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De ploeg van Suzanne Bakker bereikte de laatste acht van het bekertoernooi dankzij een comfortabele 0-9-zege bij FC Eindhoven. Het Talententeam zorgde voor een stunt door Telstar, uitkomend in de Azerion Vrouwen Eredivisie, met 3-0 te verslaan.

Op de Toekomst belegden beide ploegen maandag een training. Onze fotograaf was aanwezig bij de oefensessies van zowel de Ajax Vrouwen als het Ajax Vrouwen Talententeam.

Gerelateerde artikelen

Noordamheader2

Ajax Vrouwen in de tweede helft naar uitzege op FC Utrecht

De Ajax Vrouwen hebben hun eerste wedstrijd na de interlandbreak in winst omgezet. In de Galgenwaard werd FC Utrecht zondag met 0-2 verslagen. De goals kwamen in de tweede helft van Nadine Noordam en Romée Leuchter.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Twente1920

Highlights FC Twente - Ajax Vrouwen | Knappe topperzege

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag een knappe zege geboekt op bezoek bij FC Twente. De Amsterdammers wonnen de topper in Enschede met overtuigende cijfers: 0-3. Het gat met de koploper van de Azerion Vrouwen Eredivisie is hierdoor verkleind tot zes punten.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials