In beeld | Ajax werkt toe naar bekertoernooi

Header 1280
Header 1280

Met een wedstrijd tegen FC Den Bosch woensdagavond in Brabant start voor Ajax het bekertoernooi. De ploeg van Alfred Schreuder trainde dinsdag voor het laatst in aanloop naar het duel met de Bosschenaren.

Tags

  • #DBOAJA

Socials

Op sportcomplex de Toekomst werkten de Ajacieden zich dinsdag in het zweet. Met een uitgebreide warming-up, pass- en trapvormen en verschillende partijspellen zijn de Ajacieden klaar voor de wedstrijd in Stadion de Vliert. De aftrap tussen beide teams is woensdag om 21:00 uur.

Het duel met de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie is de tweede wedstrijd van het nieuwe jaar. Zondag werd de tweede competitiehelft hervat met een gelijkspel bij NEC (1-1). Drie dagen later wacht dus opnieuw een uitwedstrijd, ditmaal in de tweede ronde van de KNVB Beker.

Onze fotograaf was erbij en schoot enkele fraaie platen.

Gerelateerde artikelen

Van De Graaf 1280

Van de Graaf leidt bekerduel met FC Den Bosch

Edwin van de Graaf is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de bekerwedstrijd FC Den Bosch – Ajax. Het duel in de tweede ronde begint woensdag om 21:00 uur.

Tags

  • #DBOAJA

Socials

Alvarez1280 (1)

Samenvatting NEC – Ajax | Valse start van 2023

Ajax heeft zondagmiddag gelijkgespeeld op bezoek bij NEC. Ondanks de openingsgoal van Davy Klaassen na een sterke eerste helft kwam de thuisploeg in het tweede bedrijf alsnog langszij: 1-1. Daardoor verzuimde Ajax te profiteren van het puntenverlies van PSV, Feyenoord en AZ eerder dit weekend.

Tags

  • #NECAJA

Socials