In beeld | Ajax werkt toe naar treffen met Vitesse

Rensch23 11 (1)
Rensch23 11 (1)

Ajax-trainer John van ’t Schip beschikt weer over een grote selectie. De laatste internationals zijn inmiddels weer teruggekeerd van hun interlandverplichtingen. Met een gretige groep bereidde de trainer zich donderdag voor op de naderende thuiswedstrijd tegen Vitesse. Zaterdag zijn de Ajacieden vanaf 21:00 uur gastheren voor de club uit Arnhem.

Tags

  • #AJAVIT

Socials

Het treffen met Vitesse, de hekkensluiter van de Eredivisie, is de eerste halte in een drukke en belangrijke week. Ajax hoopt in de Eredivisie verder op te klimmen en alleen een positief resultaat tegen de Arnhemmers kan daarbij helpen.

Vijf dagen later wacht de volgende wedstrijd in de UEFA Europa League. Woensdag reist de selectie van Van ’t Schip af naar Zuid-Frankrijk voor het groepsduel met Olympique Marseille. L’OM is op zijn beurt donderdag vanaf 21:00 uur gastheer. Ook in dit Europese toernooi kunnen de Ajacieden een goed resultaat goed gebruiken. In het weekend daarop wacht de uitwedstrijd tegen NEC.

Onze fotograaf was donderdag aanwezig bij de training. Je ziet zijn mooiste foto’s hier. 📸 

Gerelateerde artikelen

Litmanenmadrid1920

On This Day | Superieure Ajacieden in Bernabéu

Ajax kreeg in 1995 een staande ovatie na een voetbaldemonstratie in Madrid. De 0-2-overwinning in de UEFA Champions League op Real Madrid zorgde voor veel ontzag bij het Spaanse publiek. De Amsterdammers speelden geweldig en wonnen dankzij goals van Jari Litmanen en Patrick Kluivert.

Tags

  • #OnThisDay

Socials

Akpom 1920 2023 11 05 Ajax SC Heerenveen 0137 (1)

Supersub Akpom: vier treffers in drie invalbeurten

Met twee gebalde vuisten in de lucht vierde Chuba Akpom zijn treffer tegen Almere City. Nog geen halve minuut stond hij als invaller in het veld toen hij in het Yanmar Stadion al doel trof. Helaas leverde zijn goal niet drie punten op (2-2), maar zijn doelpunt kwam wel in de recordboeken. Akpom bleek de eerste Ajacied die in drie opeenvolgende Eredivisie-duels als invaller wist te scoren.

Tags

  • #Akpom

Socials

Hato1920 (1)

Interland-alert | Hato debuteert in Oranje

In dit interland-alert hielden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de Ajax-internationals. In deze en de afgelopen week kwamen veel Ajacieden uit voor hun land. 

Tags

  • #Interlands

Socials