In beeld | Competitie gaat verder in Utrecht

Header 1920
Header 1920

De Ajacieden hebben zaterdag op sportcomplex de Toekomst de afsluitende training afgewerkt richting de hervatting van de Nederlandse competitie. De ploeg van Maurice Steijn speelt zondag om 12:15 uur een uitwedstrijd bij FC Utrecht.

Tags

  • #UTRAJA

Socials

De oefenmeester van Ajax beschikte sinds donderdag weer over een grote groep nadat de internationals terug waren van interlandverplichtingen. Dit was zaterdag, tijdens de laatste training voor zondag, ook het geval.

De afsluitende sessie startte met een uitgebreide warming-up. Met ongeveer veertien graden en een strakke grasmat waren de omstandigheden prima voor een felle sessie. Met een pass- en trapvorm, een groot positiespel en diverse partijspellen werd de training op de Toekomst verder ingevuld.

De Amsterdammers spelen de vanaf zondag drie uitduels op een rij: FC Utrecht, Brighton & Hove Albion en PSV. Te beginnen zondag in Stadion Galgenwaard om 12:15 uur.

Gerelateerde artikelen

Steijninterview1920

Steijn: 'Interlandperiode was positief'

Ajax hervat na de interlandperiode zondag de competitie op bezoek bij FC Utrecht. Met trainer Maurice Steijn kijken we vooruit naar het duel in Utrecht en bespreken we de ziekenboeg. "We hopen dat ze zondag hersteld zijn."

Tags

  • #Steijn

Socials

Trainingbegin1920

In beeld | Van interlands naar Eredivisie

De interlandbreak zit er definitief op voor de Ajax-spelers. Daarom zijn de ogen weer gericht op de Eredivisie. Die wordt zondag hervat met de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Donderdagmiddag trainden de Ajacieden op sportcomplex de Toekomst om zich klaar te maken voor het duel in Stadion Galgenwaard.

Tags

  • #UTRAJA

Socials