In beeld | Van interlands naar Eredivisie

Trainingbegin1920
Trainingbegin1920

De interlandbreak zit er definitief op voor de Ajax-spelers. Daarom zijn de ogen weer gericht op de Eredivisie. Die wordt zondag hervat met de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Donderdagmiddag trainden de Ajacieden op sportcomplex de Toekomst om zich klaar te maken voor het duel in Stadion Galgenwaard.

Tags

  • #UTRAJA

Socials

De training onder een dun wolkendek kende een vrolijke start. Jaydon Banel vierde donderdag zijn negentiende verjaardag en werd gefeliciteerd door zijn ploeggenoten. Vrij rap daarna begon de oefensessie met de warming-up, een spelletje met trainingspoppen en een pass- en trapvorm. 

Er kon in Amsterdam met een grote groep tactisch worden getraind. Ajax staat een drukke periode te wachten met drie uitwedstrijden op een rij binnen een week; FC Utrecht, Brighton & Hove Albion en PSV.

Na de tactische oefening werd er nog in partijvormen gespeeld. Daar vielen een paar lekkere goals bij, zoals hieronder is te zien. 

Onze fotograaf bleef aan de lijn geplakt en maakte nog enkele gave platen. Bekijk hier een uitgebreide slider.

Gerelateerde artikelen

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up | Op naar Utrecht en Brighton

Met deze aflevering bereiden we je voor op de uitwedstrijden tegen FC Utrecht en Brighton & Hove Albion. Ook hebben we het over een historische prestatie van de Ajax Vrouwen: zij plaatsten zich als eerste Nederlandse club ooit voor de groepsfase van de UEFA Women's Champions League.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Higler 1920 Scheids

Higler leidt uitduel met FC Utrecht

Dennis Higler is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Het duel in Stadion Galgenwaard begint zondag om 12:15 uur.

Tags

  • #UTRAJA

Socials