In beeld | De eerste training met Jorge Sánchez

Sanchez1280
Sanchez1280

Jorge Sánchez stond vrijdagochtend voor het eerst met zijn nieuwe ploeggenoten op het trainingsveld. De Mexicaanse aanwinst werd hartelijk ontvangen door zijn teamgenoten, waarna de spelers overgingen tot de orde van de dag. Daarnaast kreeg de selectie bezoek van een delegatie van het nationale cricketteam van Pakistan.

Tags

  • #spaaja

Socials

Onder leiding van Richard Witschge begonnen de Ajacieden op een net gesproeide grasmat aan een warming-up met bal. Nadat de spelers warm waren was het tijd voor de rondo’s, waar er een grote glimlach op het gezicht van Sánchez en zijn ploeggenoten verscheen.

Met de focus op het duel met Sparta Rotterdam van komende zondag, vervolgde de Ajax-selectie de training met een groot positiespel. De ploeg van Alfred Schreuder sloot de training af met een tactische afwerkvorm.

Onze fotograaf was erbij en schoot enkele beelden.

Pakistaans cricketteam
De Ajacieden kregen vrijdag hoog bezoek. Een delegatie van het nationale cricketteam van Pakistan keek namelijk toe hoe de selectie zich tijdens de training in het zweet werkte. De Pakistanen verblijven momenteel in Nederland voor drie wedstrijden tegen het Nederlandse cricketteam in de internationale Super League. De eerste twee zijn inmiddels achter de rug, de derde vindt zondag 21 augustus plaats.

Onder de groep Pakistanen bevond zich onder andere de aanvoerder van het nationale team: Babar Azam. Azam is de beste slagman ter wereld en ging na afloop van de Amsterdamse training op de foto met Dusan Tadic. Verder waren er nog vier spelers van het team en enkele stafleden aanwezig op de Toekomst. Ook Edwin van der Sar en Klaas Jan Huntelaar meldden zich aan de rand van het veld. Het tweetal maakte kennis met de gasten en ging op de foto.

Gerelateerde artikelen

Anto

Reportage | Lachende gezichten en veel enthousiasme bij open training

“Ik vind het zeker leuker met publiek ja”, stelde Kenneth Taylor. De Ajacied ging vroeger zelf ook naar open trainingen en kon zich daarom het enthousiasme vanaf de kant goed voorstellen. Veel Ajax-supporters grepen de kans om de Ajacieden van dichtbij te kunnen zien trainen met beide handen aan. Voor een selfie of een handtekening werd na afloop uitgebreid de tijd genomen en dat maakte dat veel fans woensdag tevreden huiswaarts keerden.

Tags

  • #OpenTraining

Socials