In beeld | De eerste training van 2021

Martinezantony
Martinezantony

De winterstop zit er alweer op. De eerste groepstraining van 2021 inmiddels ook. Na een ultrakorte winterbreak gaat de volle focus op de tweede seizoenshelft. Komende zondag wacht de topper tegen PSV in de Johan Cruijff ArenA. Die wedstrijd begint om 16:45 uur.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Na een welverdiende vakantie zagen de spelers er weer vrolijk en uitgerust uit voor aanvang van de oefensessie. Al was het wel koud in Amsterdam. En dat zal zeker voor sommige spelers, die van huis uit warmere temperaturen gewend zijn, weer even wennen zijn geweest.

Bij de eerste groepstraining van het kalenderjaar deed onder andere Mohammed Kudus weer mee. Hij miste een groot gedeelte van de eerste seizoenshelft vanwege een blessure. Vlak voor de winterstop maakte hij alweer zijn eerste meters op het trainingsveld. Nu volgden er meer.

In aanloop naar de wedstrijd tegen PSV werden de spieren weer volop getest, werkten de keeper zich in het zweet, werden er positiespelletjes gedaan en was er tussendoor ook nog ruimte voor ontspanning en een lach. Check hier een overzicht van de rest van de training. 

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Gerelateerde artikelen

Neresheracles1

Top 10 Goals | Ajax in 2020

De tien mooiste goals van Ajax in het jaar 2020. Van Ryan Gravenberch tot Quincy Promes en van Antony tot Davy Klaassen.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Traore 3

Eredivisie 2020 | Als koploper het nieuwe jaar in

Ajax eindigde de Eredivisie in 2020 met een gelijkspel tegen Willem II, maar wel als koploper van de Eredivisie. En in veertien wedstrijden wist de ploeg van Erik ten Hag zelfs al 52 keer te scoren.

Tags

  • #Eredivisie

Socials

Kuipersscheidsrechter

Topper in handen van Kuipers

Björn Kuipers fluit zondag de topper Ajax - PSV in de Johan Cruijff ArenA. De arbiter wordt in Amsterdam geassisteerd door zijn vaste team; Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Pol van Boekel is de VAR in Zeist. De wedstrijd begint om 16:45 uur.

Tags

  • #AJAPSV

Socials