In beeld | Potje trefbal op laatste training van het seizoen

HEUS0023
HEUS0023

Er kan bijna een punt achter het seizoen. Zondagmiddag speelt Ajax nog één wedstrijd in de Eredivisie uit tegen Vitesse. Daarna mag een deel van de selectie zich gaan opmaken voor een internationaal eindtoernooi. Een ander gedeelte mag op vakantie. Zaterdag werd er nog één keer met de spelersgroep getraind op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #VITAJA

Socials

Het succesvolle Ajax-seizoen is in rap tempo voorbij gegaan. Waar het jaar vooral is gekenmerkt door lege stadions in verband met het coronavirus, kan deze jaargang voor Ajax toch nog als succesvol worden bestempeld. De ploeg van Erik ten Hag pakte de dubbel en bereikte de kwartfinale van de UEFA Europa League. 

Ook het laatste duel, dat in principe nergens meer om gaat, wil Ajax de drie punten pakken. "We hebben onze plicht te vervullen. Daarnaast willen we gewoon elke wedstrijd weer beter worden", liet Ten Hag zich al ontvallen na Ajax - VVV-Venlo.

En dat betekent dus op zaterdag het trainingsveld opzoeken.

Voor de spelers stond er een ouderwets potje trefbal op het programma. Ook de rest van de oefensessie is door onze huisfotograaf vastgelegd.

Tags

  • #VITAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

AJAXTWENTE

DOC 'De Derde Ster' zondagavond om 20:30 uur op ESPN

Dit weekend is het exact tien jaar geleden dat Ajax voor de dertigste keer landskampioen werd. In de documentaire 'De Derde Ster' komen de hoofdrolspelers van dat seizoen uitgebreid aan het woord. De doc is zondag om 20:30 uur te zien op ESPN, maar wij hebben alvast een klein voorproefje voor je klaargezet.

Tags

  • #⭐⭐⭐

Socials

Antony1 (1)

Highlights Ajax - Vitesse | Neres het goudhaantje

Een verlenging leek onvermijdelijk, maar uiteindelijk besliste David Neres anders. Door zijn goal in blessuretijd versloeg Ajax opponent Vitesse (2-1) en veroverde het voor de twintigste keer in de clubhistorie de KNVB Beker.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AJAVIT

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl