In beeld | De selectie werkt toe naar Vitesse-thuis

Timbertraining1280
Timbertraining1280

Slechts drie dagen na Ajax - Heracles komt de ploeg van Erik ten Hag alweer in actie. Woensdagavond wacht in de Johan Cruijff ArenA het KNVB Beker-duel met Vitesse. De selectie bereidde zich dinsdagmiddag op sportcomplex de Toekomst voor op de wedstrijd in het bekertoernooi.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AJAVIT

Socials

In de Amsterdamse winterzon ging de aandacht in de eerste minuten van de training volledig naar de jarige Victor Jensen. De hoofdrolspeler mocht door een erehaag lopen om de 'felicitaties' in ontvangst te nemen.

Na het lolletje om de jarige Deen ging de training verder met een balspel. Die oefening werd opgevolgd door een positiespel. 

Op de training lag de focus verder op de wedstrijd tegen Vitesse in de KNVB Beker van woensdagavond. Vorig seizoen speelden de twee ploegen tegen elkaar in de eindstrijd van het bekertoernooi. Toen won Ajax zijn 20e beker in de clubhistorie door de Arnhemmers in de finale met 2-1 te verslaan.

Bekijk hier nog een selectie van de overige foto's van de training ⬇️.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AJAVIT

Socials

Gerelateerde artikelen

Taylorwijst1280

Highlights Ajax – Heracles l Toegift van Taylor

Ajax zette zondagmiddag ook zijn vierde officiële wedstrijd na de winterstop in winst om. In de Johan Cruijff ArenA werd Heracles Almelo met 3-0 verslagen, mede door een goal van Kenneth Taylor. Het was voor de middenvelder zijn eerste treffer in Ajax 1 in de Eredivisie.

Tags

  • #AJAHER

Socials

Nijhuis 1280

Nijhuis fluit bekerduel Ajax - Vitesse

Bas Nijhuis is woensdag 9 februari de scheidsrechter tijdens het bekerduel Ajax – Vitesse. De 45-jarige arbiter wordt bijgestaan door zijn assistenten Mario Diks en Rens Bluemink. Ingmar Oostrom is de vierde official en Joey Kooij is de VAR. Het duel in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker begint woensdag vanaf 19:00 uur in de Johan Cruijff ArenA

Tags

  • #ajavit

Socials

Taylorjuichen1280

Verslag I Ajax wint overtuigend van Heracles

Ajax heeft de koppositie in de titelstrijd verstevigd. De Amsterdammers wisten zondag in eigen huis overtuigend te winnen met 3-0. De goals kwamen van Davy Klaassen, Sébastien Haller en Kenneth Taylor.

Tags

  • #AJAHER

Socials