In beeld | Fanshop in stijl en sfeer van derde tenue gebracht

Derde Shirt 1920
Derde Shirt 1920

Ajax heeft vrijdag zijn nieuwe derde tenue gepresenteerd voor het seizoen 2023/2024. Het tenue verwijst naar de ‘diamanten’ die de Amsterdamse jeugdopleiding de Toekomst heeft voortgebracht. Inmiddels hangen de nieuwe shirts, broekjes, kousen en de pre-match kleding in de verschillende fanshops van Ajax. Ook de Fanshop in de Johan Cruijff ArenA is in de stijl van Ajax’ derde tenue gebracht.

Tags

  • #adidas

Socials

Bij de presentatie toonden enkele prominente Ajacieden uit het verleden, zoals Jari Litmanen en Klaas Jan Huntelaar, de nieuwe outfit. Maar ook Jorrel Hato, Mika Godts, Rosa van Gool en Lily Yohannes, sterren van de toekomst, poseerden in het nieuwste tenue. De Ajacieden spelen ook een fraaie rol in de aankondigingsvideo.

Speciaal voor de lancering van het derde tenue was de entree van de Ajax Fanshop ArenA compleet in de kleuren en sferen van de nieuwe lijn gebracht. Door de vele zilveren ballonnen en zwarte accenten kwam het 'diamond-gem-concept' duidelijk naar voren.

Op de dag van de lancering was het Ajax-personeel van de Fanshop al snel druk bezig met het bedrukken van de nieuwste shirts. Dit gebeurde voor jong en oud, wat wel liet zien dat de nieuwe derde look bij alle generaties goed in de smaak lijkt te vallen.

Nu verkrijgbaar
De nieuwe collectie is direct verkrijgbaar in de webshop van Ajax, de Official Ajax Fanshops in de ArenA, Kalverstraat en Bataviastad, op adidas.nl en in de adidas Store in de Kalverstraat.

Bestel hier

Gerelateerde artikelen

Derdeshirt Thumb 1920

Ajacieden schitteren bij lancering derde tenue

Ajax en adidas lanceerden vrijdagochtend het derde tenue met een speciale video. Hierin speelden onder andere legendes Jari Litmanen en Klaas-Jan Huntelaar een fraaie rol. Ook spelers als Silvano Vos, Mika Godts, Anass Salah-Eddine en speelsters Rosa van Gool en Lily Yohannes zijn terug te vinden in de prachtige video.

Tags

  • #adidas

Socials

Taylor Header 1920

'Diamanten' van jeugdopleiding Ajax inspiratie voor derde tenue seizoen 2023/2024

Adidas en Ajax presenteren vrijdag het derde tenue voor het seizoen 2023/2024. Het overwegend zwarte tenue met zilveren details heeft een in het oog springende diamanten-print. De grafische print is een symbolisch eerbetoon aan de 'diamanten' die de jeugdopleiding van Ajax op de Toekomst heeft voortgebracht. De jeugdopleiding vormt sinds jaar en dag het kloppend hart van de club.

Tags

  • #adidas

Socials

Shirt Bergwijn Header 1920

Thuistenue 2023/2024: Ajax-logo op oorspronkelijke positie

Adidas en Ajax presenteren het nieuwe thuistenue voor het seizoen 2023/2024. Op het nieuwe thuisshirt is het Ajax-logo in het midden geplaatst, de positie waar het Ajax-logo oorspronkelijk stond vanaf het moment dat het logo op het shirt kwam te staan. Onder andere in de legendarische jaren '70 en van 1991 tot 2010 stond het Ajax-logo centraal op de borst.

Tags

  • #adidas

Socials