In beeld | Het vizier gaat weer op de Eredivisie

Header 1280
Header 1280

De selectie van Alfred Schreuder stapte vrijdag het trainingsveld op om zich klaar te stomen voor een Noord-Hollands onderonsje. De focus gaat na de nederlaag in de UEFA Champions League weer op de Eredivisie. FC Volendam is in de negende speelronde van de Nederlandse competitie de tegenstander.

Tags

  • #VOLAJA

Socials

De wedstrijden volgen zich in een hoog tempo op. Tegen FC Volendam kan Ajax de kater wegspoelen van de pijnlijke nederlaag tegen Napoli. Een driepunter op De Dijk is het beste medicijn. De spelers maakten zich vrijdag op voor het duel dat zaterdag om 16:30 uur begint.

De training begon met een uitgebreide warming-up waarbij teams, met de handen vast, zo snel mogelijk een parcours aflegden en vervolgens moesten scoren. Na het opwarmen werd er een pass- en trapoefening uitgevoerd in twee groepen.

De training werd afgesloten met verschillende partijvormen, waaronder elf tegen elf. Jorge Sánchez was, na zijn afwezigheid vanwege een blessure, weer op het trainingsveld. De Mexicaan deed de gehele training mee. Een ander gezicht dat opviel was Rasmus Lindgren, de oud-Ajacied nam een kijkje bij de afsluitende training. 

Onze fotograaf bleef aan de zijlijn zitten en maakte vrijdag foto’s van de training.

Gerelateerde artikelen

Edson 1280

Nieuwe speeldatum voor Ajax - Vitesse

De wedstrijd Ajax – Vitesse heeft een nieuwe speeldatum gekregen. Het duel met de Arnhemmers stond oorspronkelijk gepland op zaterdag 29 oktober om 18:45 uur, maar is verplaatst naar woensdag 9 november om 20:00 uur.

Tags

  • #AJAVIT

Socials

Lindhout 900 Copyright Proshots 2796270

Lindhout fluit uitwedstrijd tegen FC Volendam

Ajax speelt zaterdag een uitwedstrijd in de Eredivisie tegen FC Volendam. Het treffen in het vissersdorp wordt geleid door scheidsrechter Allard Lindhout. Hij fluit Ajax dit seizoen voor de eerste keer. Erwin Zeinstra en Nils van Kampen zijn vanaf 16:30 uur de assistent-scheidsrechters.

Tags

  • #volaja

Socials

Cruijff Foundation Thumbnail 1280

Ajax-iconen aanwezig bij Cruyff Legacy Summit: 'Merk veel liefde en respect'

Verschillende Ajax-iconen zoals Frank Rijkaard en Ronald Koeman kwamen in september op de Cruyff Legacy Summit af in de Johan Cruijff ArenA en op de Toekomst. Koning Willem-Alexander opende het evenement dat in het teken stond van het maatschappelijke gedachtegoed van de Johan Cruijff Foundation en Cruyff Institute. Bij de summit werd vol liefde gesproken over het Ajax-icoon. Hij zou dit jaar 75 zijn geworden. "Zijn foundation creëert ruimte voor kinderen om te spelen en groeien."

Tags

  • #Cruijff

Socials