Lindhout fluit uitwedstrijd tegen FC Volendam

Lindhout 1280 Header Copyright Proshots 2796270
Lindhout 1280 Header Copyright Proshots 2796270

Ajax speelt zaterdag een uitwedstrijd in de Eredivisie tegen FC Volendam. Het treffen in het vissersdorp wordt geleid door scheidsrechter Allard Lindhout. Hij fluit Ajax dit seizoen voor de eerste keer. Erwin Zeinstra en Nils van Kampen zijn vanaf 16:30 uur de assistent-scheidsrechters.

Tags

  • #volaja

Socials

Martin Perez is zaterdag de vierde official in Volendam. Martin van den Kerkhof is de VAR. Hij wordt geassisteerd door Jan de Vries.

Memorabel laatste Ajax-duel van Lindhout
Het laatste Ajax-duel dat Lindhout leidde was een memorabele. Op 11 mei 2022 was Ajax – sc Heerenveen (5-0) de wedstrijd waarin de Amsterdamse club zijn 36e landstitel in de clubhistorie veiligstelde.

Eerder in dat kampioensjaar floot Lindhout ook de uitwedstrijd tegen Cambuur. Ajax won het duel in Leeuwarden met 2-3. In hetzelfde seizoen 2021/2022 bracht hij ook het uitduel in Waalwijk (0-5-overwinning) en de doelpuntrijke thuiswedstrijd tegen FC Twente (5-0) tot een goed einde.

Gerelateerde artikelen

Schreuder Interview 1280

Schreuder: 'Dit is Ajax-onwaardig'

Alfred Schreuder stond na afloop van de ruime nederlaag tegen Napoli voor de camera. De trainer blikte terug op een zeer teleurstellende avond. "Dit past niet bij Ajax en dit hoort niet bij Ajax."

Tags

  • #UCL
  • #AJANAP

Socials

Header Klaassen 1280

Verslag | Ontluisterende avond voor Ajax tegen Napoli

De gehoopte wederopstanding na drie wedstrijden met slecht resultaat bleef helaas uit voor Ajax dinsdagavond. Sterker nog: Ajax beleefde een ronduit ontluisterende avond in de Johan Cruijff ArenA. In het derde groepsduel in de UEFA Champions League was koploper in poule A, Napoli, heer en meester. Met een 1-6-uitslag als resultaat.

Tags

  • #UCL
  • #AJANAP

Socials