In beeld | Interlandbreak ligt achter ons: op naar RKC Waalwijk

Training 191121 Daramy Mazraoui 1420
Training 191121 Daramy Mazraoui 1420

Na een flinke interlandbreak staat de hervatting van de Eredivisie voor de deur. Ajax bereidde zich vrijdagmiddag voor op het treffen met RKC Waalwijk.

Tags

  • #RKCAJA

Socials

Het was voor veel Ajacieden een vruchtbare interlandperiode. Oranje plaatste zich - net als Servië (Dusan Tadic), Brazilië (Antony) en Argentinië (Lisandro Martínez, Nico Tagliafico) - voor het WK in Qatar.

Logisch dus dat er in prima sferen werd getraind. Zeker de rondo zorgde voor het nodige plezier. Dat blijkt wel uit de onderstaande slider, waarop Antony en Steven Berghuis met elkaar dollen. 

RKC Waalwijk - Ajax begint zondag om 16:45 uur. Het is de eerste van een reeks wedstrijden die helaas zonder publiek zal moeten worden afgewerkt.

De Brabantse tegenstander bezet de veertiende plaats op de Eredivisie-ranglijst, Ajax staat nog altijd bovenaan. Het duel van zondag wordt gefloten door scheidsrechter Allard Lindhout. 

Tags

  • #RKCAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Jcarena 2021

Wedstrijden in betaald voetbal gaan door zonder publiek

De wedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie gaan de komende drie weken door zonder publiek. Ajax speelt zondag in Waalwijk om 16:45 uur tegen RKC. Voor Jong Ajax staat vrijdag een thuiswedstrijd tegen FC Volendam op het programma. Dat duel begint om 20:00 uur. Ook de wedstrijden in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen worden niet uitgesteld.

Tags

  • #Covid-19

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl