Wedstrijden in betaald voetbal gaan door zonder publiek

Jcarena 2021
Jcarena 2021

De wedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie gaan de komende drie weken door zonder publiek. Ajax speelt zondag in Waalwijk om 16:45 uur tegen RKC. Voor Jong Ajax staat vrijdag een thuiswedstrijd tegen FC Volendam op het programma. Dat duel begint om 20:00 uur. Ook de wedstrijden in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen worden niet uitgesteld.

Tags

  • #Covid-19

Socials

Vanwege nieuwe coronamaatregelen mogen sinds zaterdag 13 november vanaf 18:00 uur in ieder geval drie weken lang geen supporters aanwezig zijn bij wedstrijden.

De KNVB heeft onderzocht of het mogelijk was om wedstrijden te laten verplaatsen. Na overleg met meerdere partijen is besloten het betaalde voetbal door te laten gaan.

Tags

  • #Covid-19

Socials

Gerelateerde artikelen

Lindhout1280

Lindhout fluit RKC - Ajax

Allard Lindhout is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter bij RKC - Ajax. De 34-jarige arbiter wordt in Waalwijk geassisteerd door grensrechters Rens Bluemink en Roy de Nas. De VAR in Zeist is Luca Cantineau. Het Eredivisie-duel staat voor zondag 21 november op het programma. De aftrap is om 16:45 uur.

Tags

  • #RKCAJA

Socials

Arena 880 2 Sept 2021

Gevolgen coronamaatregelen voor kaartverkoop diverse Ajax-duels

De nieuwe coronamaatregelen die vrijdag door de overheid zijn aangekondigd raken ook het voetbal. Omdat het nog onzeker is of wedstrijden verplaatst of eventueel zonder publiek gespeeld moeten worden, heeft Ajax helaas moeten besluiten om onder andere alle kaartverkoop tijdelijk stil te leggen.

Tags

  • #Tickets

Socials