In beeld | Internationale break zit erop

Alvarez1280
Alvarez1280

Nu het interlandvoetbal erop zit, gaat de focus weer op de Eredivisie en UEFA Champions League. Van alle internationals zijn alleen de Argentijnen nog op pad. Een groot deel van de selectie meldde zich vrijdagmiddag voor de laatste training richting PEC Zwolle.

Tags

  • #PECAJA

Socials

Bij aankomst op het trainingsveld pakten de meeste spelers de bal erbij om een beetje hoog te houden met elkaar. Daarna ging de training verder zonder bal. Met de poppen die normaal ook als 'muurtje' dienen, werden er oefeningen gedaan voor de wendbaarheid, reactievermogen en explosiviteit.

Trainer Erik ten Hag verdeelde daarna de selectie in groepen voor een positiespel, natuurlijk met bal. Na het positiespel werden de velden weer groter gemaakt voor een partijspel tussen twee teams. 

Voor nieuwkomer Mohamed Daramy zit zodoende zijn eerste trainingsweek er ook op bij Ajax. De Deen speelde afgelopen week ook nog voor de nationale ploeg en kwam halverwege de week in Amsterdam aan.

Tags

  • #PECAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Tagliafico Argentinie1280

Interland-alert | Argentinië sluit interlandperiode winnend af

Er waren in september 24 Ajacieden op pad met hun nationale ploeg. In dit Interland-alert hielden we je op de hoogte van hun verrichtingen. Begin oktober zijn we terug met het interland-alert als onder andere Oranje aantreedt tegen Letland en Gibraltar.

Tags

  • #Interlands

Socials

Spelervhjaar

Twee Ajacieden vallen in de prijzen bij Speler van het Jaar Gala

Dusan Tadic en Ryan Gravenberch zijn woensdag in de prijzen gevallen bij het Eredivisie Speler van het Jaar Gala. Tadic werd verkozen tot beste speler van het afgelopen seizoen. Gravenberch kreeg de prijs voor grootste talent van seizoen 2020/2021.

Tags

  • #Gravenberch
  • #Tadic

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl