Twee Ajacieden vallen in de prijzen bij Speler van het Jaar Gala

Spelervhjaar
Spelervhjaar

Dusan Tadic en Ryan Gravenberch zijn woensdag in de prijzen gevallen bij het Eredivisie Speler van het Jaar Gala. Tadic werd verkozen tot beste speler van het afgelopen seizoen. Gravenberch kreeg de prijs voor grootste talent van seizoen 2020/2021.

Tags

  • #Gravenberch
  • #Tadic

Socials

Gravenberch werd op het Gala, dat werd georganiseerd door ESPN, verrast door mooie woorden van ex-Ajacied Clarence Seedorf. De oud-Ajacied sprak hem toe in een videoboodschap, waarin hij zei dat hij gelooft in een gouden toekomst voor de nu negentienjarige middenvelder.

Gravenberch ontving de award overigens uit handen van zijn moeder. "We weten dat je er keihard voor hebt gewerkt. God bless you my son", sprak zijn moeder hem liefhebbend toe. 

Aan het slot van de awardshow werd Tadic uitgeroepen tot Eredivisie Speler van het Jaar. Marko Pantelic kwam de prijs uitreiken aan de captain van Ajax. Hij sprak lovend over zijn landgenoot. "Hij is niet alleen een goede speler, maar ook een goede leider. Met jou, Dusan, gaat de geschiedenis verder van Ajax. Ik hoop dat je nog veel gaat bereiken met Ajax en het Servische nationale team."

Tags

  • #Gravenberch
  • #Tadic

Socials

Gerelateerde artikelen

Tadicspelervjaar1

Tadic verkozen tot Speler van het Jaar

Dusan Tadic is Speler van het Jaar geworden. De captain van Ajax volgt Hakim Ziyech op, die de afgelopen drie jaar de Rinus Michels Award in ontvangst mocht nemen. Tadic kreeg de prijs in de Johan Cruijff ArenA uit handen van Fabian Nagtzaam, directeur-voorzitter van de supportersvereniging.

Tags

  • #Tadic

Socials

Gravenberchthumb

Ryan Gravenberch verkozen tot Talent van het Jaar

De technische staf van Ajax heeft Ryan Gravenberch gekozen tot Talent van het Jaar. De middenvelder - die gisteren negentien jaar werd - ontving zodoende de Marco van Basten Award uit handen van Erik ten Hag.

Tags

  • #Gravenberch

Socials

Overmarsthumb2

Overmars maakt de balans op: over Neres, Mazraoui, Daramy en meer

Marc Overmars maakt na een lange transferperiode de balans op. Een gesprek over transfers die niet doorgingen, de komst van Mohamed Daramy, de contracten van Noussair Mazraoui en Lisandro Martínez en zijn eigen toekomst in de directie van Ajax.

Tags

  • #Overmars

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl