In beeld | Internationals keren terug, Kudus traint weer mee

Kudusslider
Kudusslider

De interlandbreak ligt achter ons, de focus gaat op blok twee. Ajacieden die actief waren voor hun land, trainden vrijdagmiddag gewoon weer op de Toekomst. Mohammed Kudus, die er even uit lag, was ook van de partij.

Tags

  • #AJAHEE

Socials

De internationals hadden over het algemeen een zeer succesvolle week achter de rug. Dusan Tadic was belangrijk voor Servië, Noussair Mazraoui scoorde voor Marokko en Daley Blind gaf een cruciale voorassist voor Oranje. Ze keerden vrijdag terug op de Toekomst.

Buiten het prettige feit dat de internationals terugkeerden, was Kudus er dus ook weer bij. Hij was normaal gesproken op pad geweest met Ghana, maar hij moest zich afmelden. Na de gemiste wedstrijd tegen FC Groningen maakt hij zich nu klaar voor het tweede blok van het seizoen. 

Zondag om 14:30 uur trapt Ajax af tegen sc Heerenveen. Een bomvolle agenda volgt daarop. Check hier hoe de Ajacieden zich daar vrijdagmiddag op voorbereidden. 

Tags

  • #AJAHEE

Socials

Gerelateerde artikelen

Tadic 2 (1)

Ajax - sc Heerenveen verplaatst naar zondag

De wedstrijd tussen Ajax en sc Heerenveen is verplaatst. Het duel zou plaatsvinden op zaterdagavond om 18:45 uur, maar wordt nu aanstaande zondagmiddag om 14:30 uur gespeeld.

Tags

  • #AJAHEE

Socials

Kudus 2

Kudus: 'Een geweldig gevoel'

Mohammed Kudus maakte bij Wolfsberger AC – Ajax z'n officieuze debuut. De aanvallende middenvelder stond na afloop met een grote glimlach voor de camera van Ajax TV. "Het is zo fijn om weer terug op het veld te zijn", glunderde de aanvallende middenvelder.

Tags

  • #PreSeason
  • #Kudus

Socials

Tadic 8 (2)

Ajax treft Liverpool, Atalanta en Midtjylland

Ajax treft in de groepsfase van de UEFA Champions League Liverpool, Atalanta en FC Midtjylland in poule D. Dat wees de loting donderdagmiddag uit. Later (uiterlijk vrijdag, 23:59 uur) wordt het speelschema bekend. De eerste speelronde van de Champions League staat gepland voor dinsdag 20 en woensdag 21 oktober.

Tags

  • #UCL

Socials