Kudus: 'Een geweldig gevoel'

Kudus 2
Kudus 2

Mohammed Kudus maakte bij Wolfsberger AC – Ajax z'n officieuze debuut. De aanvallende middenvelder stond na afloop met een grote glimlach voor de camera van Ajax TV. "Het is zo fijn om weer terug op het veld te zijn", glunderde de aanvallende middenvelder.

Tags

  • #PreSeason
  • #Kudus

Socials

De 20-jarige Kudus maakte in de zomer de overstap van FC Nordsjælland naar Ajax. Bij z'n eerste minuten in Oostenrijk maakte hij een sterke indruk. "Het was goed om weer wat speelminuten in mijn benen te krijgen. Ik kon echt niet wachten om te beginnen met dit team. Een geweldig gevoel."

Iedereen leren kennen
Het is voor de geboren Ghanees als nieuwkomer z'n 1e trainingskamp met de Amsterdammers. Naast het voetballende gedeelte gebruikt Kudus deze periode ook om z'n nieuwe teamgenoten beter te leren kennen. "Alles is nieuw. Ik ben veel aan het leren en laat alles op mij inwerken. Tot nu toe gaat het goed."

De aanvallende middenvelder wordt door teamgenoten André Onana en Lassina Traoré een beetje op weg geholpen in de Ajax-selectie. "Ze zeggen dat ik vooral mezelf moet zijn en moet genieten."

'More magic'
De rest van de voorbereiding wil Kudus gebruiken om zichzelf klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Wat hij daarvan verwacht? "Ik kan niet wachten. More magic", sloot hij af in stijl.

Tags

  • #PreSeason
  • #Kudus

Socials

Gerelateerde artikelen

Labyad 4

Highlights Wolfsberger AC - Ajax

De hoogtepunten van Wolfsberger AC - Ajax, het 3e duel uit de voorbereiding. De Ajacieden kwamen ook in Oostenrijk goed voor de dag.

Tags

  • #PreSeason
  • #Ajax1

Socials

Copyright Proshots 8944845

Ajax verslaat ook Wolfsberger AC

Ajax heeft dinsdagavond ook zijn 3e oefenduel van de voorbereiding gewonnen. Op het trainingskamp in Oostenrijk werd Wolfsberger AC met 2-0 verslagen. Tegen de Oostenrijkse nummer 3 van vorig seizoen opende Quincy Promes al snel de score. Kort na rust maakte Ryan Gravenberch er 2-0 van. Mohammed Kudus maakte zijn officieuze debuut voor Ajax.

Tags

  • #Ajax 1
  • #PreSeason

Socials

Kudus presentatie

Kudus: 'Here to create magic'

Donderdag was het moment eindelijk daar, Mohammed Kudus is officieel Ajacied. De 19-jarige Ghanees tekende een contract tot en met 30 juni 2025.

Tags

  • #KudusDream

Socials