In beeld | Internationals keren terug op trainingsveld

KUDUSALVAREZ
KUDUSALVAREZ

De internationale break zit erop en het vizier kan weer volledig op Ajax. De spelers die voor hun land uitkwamen, zijn weer terug op het trainingsveld op sportcomplex de Toekomst. Onze huisfotograaf was aanwezig bij de voorbereidende oefensessie op het uitduel met sc Heerenveen.

Tags

  • #HEEAJA

Socials

Over het algemeen was het voor de Ajacieden een mooie interlandperiode. De resultaten waren voor de meeste spelers niet verkeerd en een aantal was belangrijk met assists of goals.

Eenmaal terug in Amsterdam stond op de Toekomst een training op het programma. 

Zondag om 16:45 uur staat het duel met sc Heerenveen op het programma. Het is het eerste treffen in een reeks belangrijke wedstrijden in de Eredivisie, UEFA Europa League en de beker, waar de finale van wordt gespeeld. 

Heerenveen staat op een tiende plek in de competitie. Eerder dit seizoen schakelde Ajax de Friezen uit in de halve finale van de KNVB Beker en won het in de Eredivisie met 5-1.  

Tags

  • #HEEAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Graafthumb2

Gravenberch verkozen tot speler van de maand

Ryan Gravenberch is uitgeroepen tot de speler van de maand maart in de Eredivisie. Hij kreeg de bijbehorende award vrijdagmiddag uitgereikt op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #Gravenberch

Socials