Warming Up | Met heel veel Jordan Henderson en Ajax - RKC

Rensch Vuist 1280
Rensch Vuist 1280

In deze aflevering bereiden we je voor op de thuiswedstrijd tegen RKC en hoor je ook alles over de nieuwe Ajax-aanwinst: Jordan Henderson. De transfervrije Engelsman speelde het afgelopen half jaar bij Al-Ettifaq uit Saudi-Arabië en arriveerde donderdag in Amsterdam.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Ask Ajax
Tijdens de winterstop werden er nieuwe, grote schermen geïnstalleerd in de Johan Cruijff ArenA. Gaan de fans daar wel omheen kunnen kijken? Die vraag stelde luisteraar Daniël ons in de rubriek 'Ask Ajax' en in deze aflevering zorgen we voor een passend antwoord. Heb jij ook een vraag? Stuur dan een mailtje naar podcast@ajax.nl. Iedere maand sturen we een Ajax-shirt aan de inzender van de leukste vraag!

Ajax Radio
Deze week is Ajax Radio er twee keer:

  • 21/01: Ajax - RKC (Eredivisie)
  • 24/01: Paris Saint-Germain - Ajax Vrouwen (UEFA Women’s Champions League)

Volg de wedstrijden 90 minuten live en zonder onderbreking op Ajax Radio via ajax.nl, de Ajax App of via onze eigen zender op JUKE.

Gerelateerde artikelen

Hendersonheaderclip1920

Jordan, welkom bij Ajax

Jordan Henderson is de komende tweeënhalf jaar speler van Ajax. De Engelse middenvelder werd donderdag medisch gekeurd en vervolgens gepresenteerd. Een geboren leider is Ajacied.

Tags

  • #Henderson

Socials

Hendersonpersco1920

Volledige persconferentie van Henderson en Van 't Schip

Na zijn presentatie van afgelopen donderdag schoof Ajax' nieuwe nummer zes, Jordan Henderson, vrijdag aan in de Johan Cruijff ArenA voor een persconferentie. Naast de 81-voudig Engels international nam ook John van 't Schip plaats achter de microfoon. Heb je het persmoment gemist? Kijk 'm dan hier in zijn volledigheid terug.

Tags

  • #Henderson
  • #VantSchip

Socials