In beeld l 25 jaar Abdelhak Nouri

Header Appie I 1420
Header Appie I 1420

Het is de verjaardag van Abdelhak Nouri. De middenvelder werd op 2 april 1997 geboren in Amsterdam en is deze zaterdag precies een kwart eeuw oud geworden. Ter ere hiervan hebben wij de mooiste 25 foto’s van Nouri gebundeld.

Tags

  • #Nouri

Socials

Nouri maakte al van jongs af aan naam op de Toekomst. Hij liet het publiek vaak genieten van zijn fijnbesnaarde techniek en acties, en van fraaie doelpunten. Zo staat de schijntrap tegen Spartak Moskou in de UEFA Youth League menigeen nog scherp op het netvlies.

Het jeugdproduct maakte op 21 september 2016 in de bekerwedstrijd tegen Willem II (5-0) zijn debuut voor Ajax 1. Hij viel in de 73e minuut in.

Geheel volgens Amsterdamse traditie scoorde Nouri meteen. Vlak voor tijd maakte hij via een bekeken vrije trap Ajax’ vijfde. 

Tags

  • #Nouri

Socials

Gerelateerde artikelen

Sar Nouri 880

Familie Nouri en Ajax treffen schikking

Op 8 juli 2017 werd Abdelhak Nouri tijdens een oefenwedstrijd in Oostenrijk getroffen door een hartstilstand. Als gevolg daarvan is bij de middenvelder ernstige en blijvende hersenschade opgetreden. Ajax bevestigde later dat de medische zorg van Nouri in de acute fase op het veld niet adequaat is verlopen en heeft als werkgever aansprakelijkheid voor de gevolgen daarvan erkend.

Tags

  • #Nouri

Socials

Amothumbnail

Amourricho van Axel Dongen wint Abdelhak Nouri Trofee

Amourricho van Axel Dongen is uitgeroepen tot het grootste talent van de jeugdopleiding van Ajax van het seizoen 2020/2021. De aanvaller is daarmee de opvolger van Devyne Rensch. Van Axel Dongen kreeg de Abdelhak Nouri Trofee dinsdagmiddag in ontvangst.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

Renschtroffee1280

Devyne Rensch winnaar van de Abdelhak Nouri Trofee

Devyne Rensch is uitgeroepen tot het grootste talent van de jeugdopleiding van Ajax van het seizoen 2019/2020. De verdediger is daarmee de opvolger van Naci Ünüvar. Rensch nam de Abdelhak Nouri Trofee woensdagmiddag in ontvangst.

Tags

  • #Rensch

Socials