In beeld l Afsluitende sessie voor restant in Waalwijk

Training1920

Ajax belegde dinsdagmiddag de laatste oefensessie voor het restant van de wedstrijd tegen RKC. Na de overwinning in Nijmegen bij NEC, moeten de Amsterdammers in Waalwijk een 2-3-voorsprong verdedigen om de tweede uitzege van het seizoen veilig te stellen.

• #rkcaja

Het treffen in september haalde destijds het einde niet wegens een nare blessure van RKC-doelman Etienne Vaessen. Door doelpunten van Brian Brobbey, Steven Bergwijn en Steven Berghuis gaat Ajax met 2-3 aan de leiding met nog zes minuten officiƫle speeltijd op de klok.

Onder frisse temperaturen betraden de Ajacieden het trainingsveld van sportcomplex de Toekomst en werden de laatste voorbereidingen getroffen voor de laatste minuten in het Mandemakers Stadion. En uiteraard was onze fotograaf van de partij.