Godts en Jermoumi lange tijd niet inzetbaar

Godts1920
Godts1920

Mika Godts en Diyae Jermoumi zijn voor langere tijd uitgeschakeld. Godts kwam vrijdag in het uitduel van Jong Ajax met FC Den Bosch niet ongeschonden uit de strijd en staat de komende maanden aan de kant. Jermoumi is vanwege een knieblessure tot het voorjaar uit de running.

Tags

  • #Godts
  • #Jermoumi

Socials

Godts (18) speelde vrijdag de gehele wedstrijd namens Jong Ajax in Den Bosch en redde kort voor tijd vanaf de strafschopstip een punt: 3-3. Onderzoek heeft inmiddels een bovenbeenblessure uitgewezen, waardoor hij voorlopig niet inzetbaar is. De Belg kwam dit seizoen tot twaalf wedstrijden en zes goals voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Ook viel hij vijfmaal in de Eredivisie in.

Jermoumi (19) speelde dit seizoen tien keer voor Jong Ajax, waarvan voor het laatst op 10 november uit tegen NAC Breda. De verdediger onderging maandag een operatie aan zijn knie en gaat zich nu op zijn herstel richten.

Jermoumi900

Tags

  • #Godts
  • #Jermoumi

Socials

Gerelateerde artikelen

Fcdbgooijer1920

Samenvatting FC Den Bosch - Jong Ajax

Jong Ajax en FC Den Bosch hebben de punten gedeeld in de hoofdstad van Noord-Brabant. De beloften kwamen twee keer terug van een achterstand. Uiteindelijk werd het 3-3. Tristan Gooijer was met twee treffers belangrijk in Stadion De Vliert.

Tags

  • #JongAjax

Socials

SITE THUMB ARJANYMARTHA

Portret | Ar'Jany Martha: 'Dit is pas het begin'

We zijn thuis bij Ar'Jany Martha. De van buitenspeler omgeturnde linksback kent dit seizoen zijn doorbraak in Ajax 1. We schuiven aan bij hem thuis voor het avondeten. De Ajacied wordt door zijn moeder op pad gestuurd om nog wat laatste boodschappen te doen en wij gaan met hem mee. Ondertussen praat de Ajacied over zijn nog prille carrière.

Tags

  • #Martha

Socials