In Beeld l Ajax schakelt door en richt vizier op AZ

Edson1280
Edson1280

Voor Ajax kende het tweede groepsduel van de UEFA Champions League een zure ontknoping. Kort voor het verstrijken van de officiële speeltijd kopte Joël Matip de 2-1 voor Liverpool binnen. Daags na de wedstrijd stonden de Ajacieden alweer op het trainingsveld. Veel tijd om te rouwen is er immers niet: zondag wacht alweer de volgende uitwedstrijd, dan bij AZ.

Tags

  • #UCL
  • #LIVAJA

Socials

Onze trainer Alfred Schreuder toonde zich dinsdagavond vooral realistisch. De Ajacieden hadden een zware avond gehad en niet onterecht het onderspit moeten delven. Toch waren er ook positieve punten. Het sterke optreden van doelman Remko Pasveer bijvoorbeeld, of de geweldige goal van Mohammed Kudus na een dito aanval.

Toch had het ook zomaar anders kunnen lopen, als Daley Blind zijn honderdste Europese wedstrijd had opgeluisterd met een treffer. De linksback kopte nu - bij 1-1 - net naast.

Net als voor de andere basisspelers gold, was het voor Blind woensdag een hersteltraining. Zij deden vooral oefeningen om het herstel van het lichaam zo snel mogelijk op gang te brengen.

Gerelateerde artikelen

Kudus Sprint 1280

Samenvatting Liverpool - Ajax | Late dreun op Anfield

Ajax heeft op de valreep naast een punt gegrepen tegen Liverpool. Op Anfield kopte Joël Matip een minuut voor tijd de 2-1 binnen. Na een 1-0-achterstand, maakte Mohammed Kudus nog wel op briljante wijze gelijk in de tweede speelronde van de UEFA Champions League. Het bleek uiteindelijk niet genoeg voor een punt in Engeland.

Tags

  • #UCL
  • #LIVAJA

Socials

Blind Verslag 880

Verslag | Ajax sneuvelt in slotfase op Anfield

Ajax is er niet in geslaagd het tweede groepsduel in de UEFA Champions League ook winnend af te sluiten. Op Anfield nekte een late goal van Matip de Amsterdammers na een 1-1-ruststand. In de eerste helft had Mohammed Kudus Ajax op gelijke hoogte gezet nadat Liverpool door een goal van Salah op voorsprong was gekomen.

Tags

  • #UCL
  • #LIVAJA

Socials