In beeld | Laatste sessie voor FC Twente

Header Training
Header Training

Ajax heeft zaterdag op sportcomplex de Toekomst de laatste training afgewerkt in aanloop naar het thuisduel met FC Twente. De Ajacieden spelen zondag vanaf 16:45 uur in de Johan Cruijff ArenA tegen de nummer drie van de Eredivisie.

Tags

  • #AJATWE

Socials

De afsluitende oefensessie in Amsterdam begon met een uitgebreide warming-up en een pass- en trapvorm. Een positiespel, een partijvorm en afwerken op doel vormden het slotstuk van de laatste training richting het duel in speelronde dertig van de Eredivisie.

Wil jij zondag aanwezig zijn in de Johan Cruijff ArenA? Via Ajax Resale zijn er vaak nog kaarten beschikbaar. Bekijk het aanbod.

Gerelateerde artikelen

240212 Rulli SITE

Rulli: 'Moeten proberen de fans weer voor ons te winnen '

Gero Rulli erkent dat Ajax een zware week achter de rug heeft na de oorwassing in de Klassieker tegen Feyenoord. De Argentijn hoopt dat de Ajacieden met een antwoord kunnen komen tegen FC Twente. Daarin probeert Rulli zijn rol te pakken. "Ik zeg tegen de jongens dat dit erbij hoort. Je hoopt dat je voetbalcarrière een aaneenschakeling is van mooie momenten, maar dat is niet zo."

Tags

  • #AJATWE
  • #Rulli

Socials

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up | Twente te gast in de Johan Cruijff ArenA

In speelronde dertig komt FC Twente op bezoek in de Johan Cruijff ArenA en in deze podcast bereiden we je er op voor. We blikken terug op historische edities, zoals de kampioenswedstrijd van 2011, en de ‘Coup van Cruijff’ in 1980.

Tags

  • #AJATWE

Socials

Schip Persco Twente

Van 't Schip over Feyenoord, de fitheid en FC Twente-thuis

John van 't Schip schoof vrijdagmiddag aan in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA voor een persconferentie. De trainer ging in op de week na de nederlaag in Rotterdam, de fitheid van zijn ploeg en hij blikte vooruit op het duel met FC Twente zondag.

Tags

  • #AJATWE

Socials