In beeld | Laatste training voor Ajax - Feyenoord

Gravenberch1280
Gravenberch1280

Erik ten Hag kon zaterdagmiddag de laatste puntjes op de i zetten voor De Klassieker. Op sportcomplex de Toekomst werd er nog één keer lekker getraind in aanloop naar Ajax - Feyenoord. Het duel met de Rotterdammers is de tweede wedstrijd tegen een club uit de traditionele top drie binnen een week.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Met het vertrouwen zit het wel goed in Amsterdam. Donderdag won de ploeg van Ten Hag met 1-3 tegen FC Twente. Bij die wedstrijd was er een belangrijke rol weggelegd voor Klaas Jan Huntelaar. De spits viel in de 89e minuut in en maakte twee belangrijke goals. 

Dan de training zelf; tijdens de zaterdagmiddagsessie werd er onder andere afgewerkt op de goal, wat schitterende treffers opleverde. Check bijvoorbeeld dit doelpunt van Lisandro Martínez. Heerlijk.

Het afwerken op het doel leverde ook spectaculaire plaatjes op. Onze fotograaf had zijn toestel klaar om die sessie te vereeuwigen.

Natuurlijk werd de hele training verder vastgelegd. Geniet van deze slider met trainingsfoto's van jouw favoriete Ajacieden.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Gerelateerde artikelen

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl