In beeld | Laatste training voor De Klassieker

HEUS0591
HEUS0591

Ajax werd vorige week voor de 35e keer kampioen van Nederland, maar dat betekent niet dat het seizoen erop zit. Sterker nog: één van de grootste wedstrijden van het jaar wordt zondag gespeeld, als Ajax het in Rotterdam opneemt tegen Feyenoord. Zaterdagmiddag bereidde de ploeg zich op sportcomplex de Toekomst voor op De Klassieker.

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Trainer Erik ten Hag benadrukte vrijdag tijdens de persconferentie nog maar eens hoe zwaarwegend een overwinning is tegen Feyenoord, ook al is de titel binnen. "Voor onze fans weten we dat deze wedstrijd enorm belangrijk is en zo zullen we 'm ook benaderen."

Feyenoord en Ajax ontmoeten elkaar voor zondag voor de 190e keer (alle competities). Van de voorgaande 189 edities won Ajax 88 keer, Feyenoord 56 keer en het werd 45 keer gelijk.

Al met al een prettig gegeven, maar vanaf zondag 14:30 uur slechts een statistiek. Dan geldt alleen maar een driepunter in Rotterdam. En dus maakte de selectie zich zaterdagmiddag nog een keer op voor een intensieve sessie op de Toekomst.

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

TENHAG

Ten Hag: 'Laten zien dat we de nummer één zijn'

Erik ten Hag keek op de persconferentie van vrijdagmiddag vooruit op De Klassieker van aankomend weekend. De trainer beseft dat verslappen - na het binnenhalen van het landskampioenschap - geen optie is: “Wij willen de fans de overwinning schenken.”

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Nous2

Training Day | Weer aan het werk

De selectie kreeg na het veroveren van de 35e landstitel in de clubhistorie een paar dagen rust. Donderdag werd er weer getraind op sportcomplex de Toekomst. Met het kampioenschap op zak begon de sessie ontspannen met onder andere een grote rondo. Daarna ging de focus direct op komende zondag. Dan staat De Klassieker op het programma.

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl