In beeld | Laatste training voor treffen met Excelsior

Bergwijn Vos Header
Bergwijn Vos Header

De selectie heeft onder leiding van trainer John van 't Schip dinsdagmiddag de laatste trainingssessie afgewerkt ter voorbereiding op de ontmoeting met Excelsior. Ajax speelt op woensdagavond vanaf 21:00 uur in de Johan Cruijff ArenA tegen de Rotterdammers.

Tags

  • #AJAEXC

Socials

Met het einde van het seizoen in zicht speelt Ajax achtereenvolgens nog tegen Excelsior, FC Volendam, Almere City en Vitesse. In de huidige stand staat Ajax op de vijfde plaats. De laatste competitiewedstrijd wisten de Ajacieden met 2-1 te winnen van FC Twente.

Bij de middagtraining op sportcomplex de Toekomst, daags voor de wedstrijd, was onze fotograaf ook aanwezig.

Wil jij er woensdag bijzijn in de Johan Cruijff ArenA tijdens het thuisduel met Excelsior? Bekijk het aanbod op Ajax Resale.

Gerelateerde artikelen

Schip Excelsior

Van 't Schip over fitheid, speelwijze en Excelsior-thuis

Met de midweekse thuiswedstrijd tegen Excelsior voor de boeg bespreekt John van 't Schip de fitheid van zijn selectie en benadrukt hij het belang van de laatste duels. "Berghuis en Henderson hebben weer meegetraind, dat is positief."

Tags

  • #AJAEXC

Socials

Van Der Eijk 1920

Van der Eijk scheidsrechter bij Ajax - Excelsior

Sander van der Eijk fluit de midweekse thuiswedstrijd tegen Excelsior. Het competitieduel met de Rotterdammers wordt woensdagavond om 21:00 uur in de Johan Cruijff ArenA afgetrapt.

Tags

  • #AJAEXC

Socials

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up | Toewerken naar Excelsior

Met een overwinning op FC Twente is de eindsprint van dit Eredivisie-seizoen begonnen. Woensdag komt Excelsior op bezoek en in deze aflevering bereiden we je voor op dat duel.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials