In beeld | Laatste training in Johan Cruijff ArenA

Header 1280
Header 1280

FC Twente komt op bezoek voor de eerste thuiswedstrijd van 2023. Ajax heeft vrijdagochtend in de Johan Cruijff ArenA de laatste training afgewerkt in aanloop naar het duel met de Tukkers.

Tags

  • #AJATWE

Socials

Waar de Ajax-selectie normaliter traint op sportcomplex de Toekomst, werkten de Ajacieden zich vrijdag in de Johan Cruijff ArenA in het zweet. De ploeg van trainer Alfred Schreuder trainde met een grote groep in de Amsterdamse thuishaven. Tijdens de twee laatste wedstrijden van Ajax tegen NEC en FC Den Bosch ontbraken er nog verschillende spelers in de wedstrijdselectie, maar vrijdag stonden de meeste Ajacieden weer op het trainingsveld.

De Ajax-spelers werden met een uitgebreide warming-up, rondo's, een groot positiespel, verschillende partijvormen en een afwerkvorm klaargestoomd voor de eerste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar. FC Twente, de huidige nummer vier van de Eredivisie, komt zaterdag vanaf 21:00 uur op bezoek in Amsterdam.

Onze fotograaf was erbij en schoot enkele fraaie platen.

Gerelateerde artikelen

BETTER PREPARED Twente Thumb

Better Prepared | Alles wat je moet weten over Ajax – FC Twente

Ajax speelt zaterdagavond de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe kalenderjaar tegen FC Twente. In deze nieuwe aflevering van Better Prepared praten we je bij over het duel met de Tukkers. Uiteraard peilen we ook weer de verwachtingen bij de fans voor deze wedstrijd.

Tags

  • #AJATWE

Socials

Rulli DB 1280

Rulli na debuut: 'Ik had wel wat kriebels voor de wedstrijd'

Gero Rulli maakte woensdagavond zijn debuut voor Ajax. In het bekerduel met FC Den Bosch stond de doelman in de Nederlandse kou, wind en regen onder de lat. De eerste minuten in Ajax 1 bevielen hem. "Ik voelde me erg op mijn gemak met de jongens."

Tags

  • #Rulli

Socials

Lindhout Scheidsrechter 1280

Lindhout leidsman in Johan Cruijff ArenA bij Ajax - FC Twente

De KNVB heeft Allard Lindhout aangesteld als scheidsrechter bij de Eredivisie-wedstrijd Ajax - FC Twente. De 35-jarige arbiter wordt in de Johan Cruijff ArenA geassisteerd door grensrechters Rogier Honig en Roy de Nas. Danny Makkelie is de VAR in Zeist. Het duel in Amsterdam begint zaterdag 14 januari om 21:00 uur.

Tags

  • #AJATWE

Socials