Rulli na debuut: 'Ik had wel wat kriebels voor de wedstrijd'

Gero Rulli maakte woensdagavond zijn debuut voor Ajax. In het bekerduel met FC Den Bosch stond de doelman in de Nederlandse kou, wind en regen onder de lat. De eerste minuten in Ajax 1 bevielen hem. "Ik voelde me erg op mijn gemak met de jongens."

Tags

  • #Rulli

Socials

De Argentijnse keeper was tevreden over zijn eerste duel. "Ik ben heel blij dat ik mijn eerste wedstrijd heb kunnen spelen. Ik had eerlijk gezegd wel wat kriebels voor de wedstrijd, maar ik voelde mij erg op mijn gemak met de jongens. Gelukkig hebben we gewonnen. Dat is toch het belangrijkste. Bovendien hebben we de nul gehouden, dat is ook mooi."

Rulli sprak zich ook positief uit over het veldspel van Ajax. "We speelden goed georganiseerd, zowel aanvallend als verdedigend", aldus de nieuwe aanwinst. "We hadden de wedstrijd goed onder controle, dat is ook belangrijk. We kunnen tevreden zijn met de prestatie. Ik ben gewoon blij dat we gewonnen hebben en door zijn naar de volgende ronde."

Gerelateerde artikelen

Header Rullie Goed 1280

Ajax contracteert Gerónimo Rulli

Ajax, Villarreal en Gerónimo Rulli hebben overeenstemming bereikt over de transfer van de Argentijn naar Ajax. De dertigjarige doelman tekent een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft van drieënhalf seizoen, tot en met 30 juni 2026. In de overeenkomst is voor Ajax een optie voor nog een seizoen opgenomen.

Tags

  • #Rulli

Socials

Rulli Header Arg 1280

Rulli negende Argentijn in Amsterdamse dienst

Met Gerónimo Rulli wordt het aantal Argentijnen dat ooit uitkwam voor Ajax verhoogd naar negen. Zijn voorgangers zijn samen een bont en succesvol gezelschap. Bekijk hoe het de eerste acht 'Argentijnen in Amsterdam' verging.

Tags

  • #Rulli

Socials

Rullivideo

Aanwinst Rulli: 'Ik straal rust uit in het doel'

Gero Rulli is Ajacied. De Argentijnse sluitpost tekende vrijdag een contract tot medio 2026 in de Johan Cruijff ArenA. De kersverse wereldkampioen is blij om in Amsterdam te zijn. "Ik wil prijzen winnen en mooie dingen laten zien bij deze club."

Tags

  • #Rulli

Socials