In Beeld | Laatste training voor Vitesse-thuis

Timber1280
Timber1280

Week 45 is de laatste waarin Ajax dit kalenderjaar in actie komt. Het WK is in aantocht, maar daarvoor spelen de Ajacieden nog twee cruciale duels. Om te beginnen woensdagavond thuis tegen Vitesse.

Tags

  • #AJAVIT

Socials

In aanloop naar het bezoek van de Arnhemmers trainde Ajax op dinsdagmiddag voor het laatst. De jarige Remko Pasveer kreeg een cadeautje van zijn medespelers. Hij moest door een poort van Ajacieden zoveel mogelijk oortikjes ontwijken.

 

De focus bij de Ajacieden ligt deze dagen vooral op revanche na de verloren topper tegen PSV: 1-2. Bij winst op Vitesse nemen de Ajacieden de koppositie van de Eindhovenaren over. Zaterdag wacht dan de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft, uit bij FC Emmen.

Gerelateerde artikelen

221107 Interview Berghuis

Berghuis: 'We mogen de realiteit niet uit het oog verliezen'

Na de verloren topper tegen PSV en een drukke week voor de boeg met duels met Vitesse en FC Emmen, is het tijd om Steven Berghuis te spreken. De aanvallende middenvelder heeft de verwachting dat Ajax als winterkampioen het jaar afsluit.

Tags

  • #AJAVIT
  • #Berghuis

Socials

Pasveer Video 1280

Top 5 Reddingen | Remko Pasveer

'You shall not Pasveer'. Op 8 november 2022 viert onze goalie, Remko Pasveer, zijn 39e verjaardag. De sluitpost verdedigde tot dusver in 46 officiële duels het Ajax-doel en veroverde één landstitel met de Amsterdammers. Ter ere van zijn verjaardag hebben we vijf mooie reddingen van de ervaren Ajacied op een rijtje gezet.

Tags

  • #Pasveer

Socials

Lindhout 1420

Lindhout fluit laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar

Ajax - Vitesse is woensdag 9 november de laatste thuiswedstrijd van de eerste seizoenshelft. Scheidsrechter Allard Lindhout heeft de leiding over het duel in de Johan Cruijff ArenA van kalenderjaar 2022. Rens Bluemink en Rogier Honig zijn de assistenten. Dennis Higler is de VAR. De wedstrijd begint om 20:00 uur.

Tags

  • #AJAVIT

Socials