In beeld: met goed gevoel en 6 punten richting Vitesse

Onana hangt in doel
Onana hangt in doel

Met 6 punten uit 2 wedstrijden op zak is het lekker trainen. De start in de Eredivisie van Ajax is bemoedigend. De Amsterdammers wonnen van Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk en gaan met een vrij fitte selectie naar Vitesse-thuis. Die wedstrijd staat voor zaterdag 26 september op het programma. Het duel in de Johan Cruijff ArenA begint om 21:00 uur.

Tags

  • #AJAVIT

Socials

Sprinten, rennen, wenden, keren, koppen, trappen; een typische training op de woensdagmiddag. De bladeren vallen inmiddels langzaam uit de bomen en vinden een plaatsje op het trainingsveld. De regendruppels dalen op de Ajax-spelers. De foto's verklappen dat het eind september is.

Naast sprintoefeningen en positiespel, werd er ook met de bal getraind. Check ook nog een paar mooie close-up's van onze Ajacieden die ook lol hebben onderling ↓

Nog even naar de keepers. Dan kunnen we niet om Andre Onana heen die weer lekker zat te gallen op de training. En wat te denken van deze actiefoto met Dominik Kotarski: een prachtig shot!

Tags

  • #AJAVIT

Socials

Gerelateerde artikelen

2020 09 20 Ajax RKC Waalwijk 0041

De cijfers tegen RKC: debutant blinkt uit en jubilaris is belangrijk

Ajax won zondagmiddag betrekkelijk gemakkelijk van RKC Waalwijk. Debutant Mohammed Kudus speelde een sterke partij en jubilaris Dusan Tadic maakte het openingsdoelpunt. We zoomen in op de statistieken van Kudus tegen RKC en op het indrukwekkende trackrecord van Tadic, die zijn 100e wedstrijd voor Ajax speelde.

Tags

  • #AJARKC

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl